Muszę się pochwalić
Ja może młodszy, ale 14stego o1 2006 też dostałęm numer lokalizacji GPS :P . .. .. . .. .. . . Ale wiesz o czym mówię, i wiesz, że to jeden z najlepszych momentów w życiu .. .. A do tego doszło jeszcze jedno . ... Moja kochana BestiA ma termin na 26 o4 2006 . .. .. No już się nie moge doczekać kiedy moja Julka będzie płakać o 3 w nocy . .. .
GRATULACJE
PS tak tylko się dopisałem, bo nie chciałem zakłądać dodatkowego tematu . ... Co nie zmienia faktu, że życzenia spóĽnione, ale naprawde szczere .. . .
GRATULACJE
PS tak tylko się dopisałem, bo nie chciałem zakłądać dodatkowego tematu . ... Co nie zmienia faktu, że życzenia spóĽnione, ale naprawde szczere .. . .
Nareszcie zostałem tatą. Dziecko urodziło się troszkę przed terminem, ale wszystko jest w porządku. Byłem w szpitalu razem z moją żoną, bo wybraliśmy sobie poród rodzinny. Byłem twardy wytrzymałem cały czas porodu razem z moją połówką trzymając ją za rękę. O godzinie 10.50 przyszedł na świat nasz syn. Waży 3120 g i mierzy 54 cm. Były wahania, co do imienia, ale po podjęciu wspólnej decyzji daliśmy mu na imię Tymon :tancze:
Do kolegów, którzy w nie długim czasie zostaną ojcami no i do tych, na których przyjdzie kiedyś pora polecam poród rodzinny z tego względu, że między ojcem a dzieckiem powstaje ogromna więĽ nie wspominając o tym jak możemy pomóc swojej partnerce w tej stresującej (no i na pewno bolesnej) dla niej chwili.
Do kolegów, którzy w nie długim czasie zostaną ojcami no i do tych, na których przyjdzie kiedyś pora polecam poród rodzinny z tego względu, że między ojcem a dzieckiem powstaje ogromna więĽ nie wspominając o tym jak możemy pomóc swojej partnerce w tej stresującej (no i na pewno bolesnej) dla niej chwili.
Pozdrawiam
Tomek Dzieninis
Tomek Dzieninis
- piotr brozek
- 19
- Imie i nazwisko: Piotr
- Województwo: małopolskie
- Kontakt:
- shishiodoshiMeth.
- 19
- Imie i nazwisko: Artur M.
- Województwo: wielkopolskie
No wspaniale dużo dobrego dla całej rodzinki, zrozumienia i tolerancji(czasem zainteresowania wciągają bez reszty, człowiek może się zapomnieć a przecież najważniejsi są ludzie i wtedy jest potrzebna ta druga osoba, która rozumie) i tego Wam właśnie życzę.
A mały miłośnik Bonsai, kto wie...może bedzie.
A mały miłośnik Bonsai, kto wie...może bedzie.
BogdanG