Co o nim sądzicie?
Taki sobie jałowiec...
-
Adek
Taki sobie jałowiec...
Wczoraj drutowany i układany
Co o nim sądzicie?
Co o nim sądzicie?
- Załączniki
-
- new3.JPG (80.78 KiB) Przejrzano 10267 razy
-
- new2.JPG (86.52 KiB) Przejrzano 10267 razy
- Bolas
- wspieram forum (srebro)

- 21
- Imie i nazwisko: Boleslaw Wujczyk
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Mysle ze powinienes ustawic go bardziej w lini nasady (nie koniecznie w tej samej lini) jest za ciezki. Jak wygladał przed formowaniem bo cos mi sie wydaje ze to z czego zrezygnowales bylo ładnie gróbe. Ten jin strasznie ciezki. Zostaw go az zacznie butwiec potem oczysc i zabezpiecz srodkiem do jin. Nabierze ładnej faktury.
Pozdrawiam
Bolesław Wujczyk
Bolesław Wujczyk
-
Adek
-
Adek
- lukas_gr
- 20
- Imie i nazwisko: Lukasz Grochowski
- Województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Moim zdaniem ten jin nie wyglada najlepiej, ja bym go zdecydowanie skrocil. W naturze najczesciej jest tak ze jesli jin jest strzelisty, cienki i ostry tzn ze powstal niedawno. Jiny naprawde stare pod wplywem dzialania warunkow atmosferycznych staja sie krotkie i grube. Po za tym tak dlugi i ciezki jin w literacie poprostu nie wyglada dobrze. Podoba mi sie to jak ulozyles korone. Bardzo wazne jest podkreslenie pierwszej, najgrubszej galezi, co wyszlo Ci niezle. Generalnie po drobnych modyfikacjach drzewo bedzie ladne 
Pozdrawiam Łukasz Grochowski
-
Adek
-
Adek
Drzewko wygląda na prawde fajnie, korona wg mnie ułożona super, ale...
nie wiem, czy to wina zdjęcia, czy tak jest na prawde, jednak pień wygląda, jakby przy podstawie był nieco chudszy i rozszerzał się ku górze. Sam walcze z tym u mojego jałowca i dlatego zostawiłem podobną gałąĽ do tej, z której Ty zrobiłeś już jina. Po krótkim czasie widać efekty, pień przy podstawie zaczyna powoli się pogróbiać, a na zrobienie jina nigdy nie będzie za póĽno
. Nie trzeba w końcu drzewka formować od A do Z przy pierwszym podejściu
.
nie wiem, czy to wina zdjęcia, czy tak jest na prawde, jednak pień wygląda, jakby przy podstawie był nieco chudszy i rozszerzał się ku górze. Sam walcze z tym u mojego jałowca i dlatego zostawiłem podobną gałąĽ do tej, z której Ty zrobiłeś już jina. Po krótkim czasie widać efekty, pień przy podstawie zaczyna powoli się pogróbiać, a na zrobienie jina nigdy nie będzie za póĽno
Pozdrawiam
Mateusz Topolanek
Mateusz Topolanek
-
czaju
- shishiodoshiMeth.
- 20
- Imie i nazwisko: Artur M.
- Województwo: wielkopolskie