Nie ma co płakać
- AnnaDorota
- wspieram forum (brąz)
- 20
Nie ma co płakać
Nie ma co płakać, piszcie ludzie posty i już. nawiasem mówiąc, to jednak znaczy, że ktoś uznał to forum za na tyle ważne, że warto je było gnębić. Myślicie że to jakiś sprzedawca "nasion boonsai"?
Ja osobiście jestem za taką teorią.
Jakiś niezadowolony sprzedawca szukał możliwości "odgryzieia się" i znalazł w końcu jakiegoś kumpla-troszkę hackerka.
Nawiasem mówiąc to jest dup... nie hacker.
Z tego co czytałem to mianem hackerów określano tych dobrych, którzy coś "budowali".
@"hackerek"
A może cwaniaczku zrobisz włam np do mnie, już ja wiedziałbym co z tym fantem zrobić
Zapraszam bardzo mocno jeśli się nie boisz
A co
Jakiś niezadowolony sprzedawca szukał możliwości "odgryzieia się" i znalazł w końcu jakiegoś kumpla-troszkę hackerka.
Nawiasem mówiąc to jest dup... nie hacker.
Z tego co czytałem to mianem hackerów określano tych dobrych, którzy coś "budowali".
@"hackerek"
A może cwaniaczku zrobisz włam np do mnie, już ja wiedziałbym co z tym fantem zrobić
Zapraszam bardzo mocno jeśli się nie boisz
A co
- AnnaDorota
- wspieram forum (brąz)
- 20
No woman no cry ... trzeba po prostu zaktualizowac wer. i pomysleć nad backupem
- co Kamil na pewno zrobi .
W końcu wszszyscy piszący posty są współtwórcami forum i stronka sie "zregeneruje" wraz z wiosną .
P.S. Nie szalejcie teraz z "konkretnymi" postami , dopuki Kamil nie zrobi porządku na forum .

W końcu wszszyscy piszący posty są współtwórcami forum i stronka sie "zregeneruje" wraz z wiosną .
P.S. Nie szalejcie teraz z "konkretnymi" postami , dopuki Kamil nie zrobi porządku na forum .
Tak jak pisalem wczoraj na chacie to pewnie jakis zapryszczony gowniarz (no offence) ktorego nikt nie lubi i jak to powiedzial "musial nam dac nauczke". Fakt nauczka jest bo forum bedzie lepiej zabezpieczone a slady po pryszczach pozostana :twisted: :-D Notabene na "swoim" forum tez musze dokonac aktualizacji 

- piotr brozek
- 20
- Imie i nazwisko: Piotr
- Województwo: małopolskie
- Kontakt:
nie chce przerywac ale szukam odpowiedzi tylko na jedno pytanie
kiedy przycinac korzenie
:
kiedy przycinac korzenie

- piotr brozek
- 20
- Imie i nazwisko: Piotr