przedstawiam wam mój lasek z grabów. Na razie jest trochę płaski, dostawię mu jeszcze 4 zapałki tak, żeby była większa głębia. Czekam aż się zagęści i będę mógł jeszcze bardziej zaznaczyć różnice w wysokości pomiędzy drzewami.
Ale jak na razie to chyba spoko jak na początek.
lasek
- maciek3miasto
- 14
- Imie i nazwisko: maciek park
- Województwo: pomorskie
lasek
- Załączniki
-
- DSCN0147.JPG (137.51 KiB) Przejrzano 3508 razy
-
- DSCN0150.JPG (137.53 KiB) Przejrzano 3508 razy
-
- DSCN0163.JPG (130.42 KiB) Przejrzano 3508 razy
pozdrawiam maciek knap
-
- 12
- Imie i nazwisko: Michal
- Województwo: śląskie
Witam bardzo mi sie podoba twoj lasek mam pytanie jak go zrobiles czy kazde drzewko jest posadzone osobno czy posadziłes cala galaz ?
- maciek3miasto
- 14
-
- 12
- Imie i nazwisko: Piotr Wiecek
- Województwo: mazowieckie
witam
jeżeli mogę się troszkę pomądrzyć to byłoby fajnie gdybyś tego patyka no.7 od lewej zastapił czymś pośrednim (wielkościa, kształtem, zagęszczeniem ) miedzy no.2 a no.6 . Tego nowego posadziłbym w tylnej cześci miedzy no.4 a no.5 i tak aby te dwa były bliżej tego nowego. Myślę że dałoby to wiekszą głębię.
W obecnej formie bardzo miły i obiecujący.
Powodzenia
Pozdrawiam Piotr
jeżeli mogę się troszkę pomądrzyć to byłoby fajnie gdybyś tego patyka no.7 od lewej zastapił czymś pośrednim (wielkościa, kształtem, zagęszczeniem ) miedzy no.2 a no.6 . Tego nowego posadziłbym w tylnej cześci miedzy no.4 a no.5 i tak aby te dwa były bliżej tego nowego. Myślę że dałoby to wiekszą głębię.
W obecnej formie bardzo miły i obiecujący.
Powodzenia
Pozdrawiam Piotr
- maciek3miasto
- 14
trochę tych przekładanek z numerami za bardzo nie rozumiem, ale tak. masz rację, ten nr. 7 też mi nie pasuje, ale wielkość i zagęszczenie łatwo będzie uzyskać. za 2 lata będę wprowadzał korekty w nasadzeniu - 1 i 2 posadzę bliżej, ten 3 nadam mu jakiś ruch ewentualnie wymienię, dosadzę na koniec jakieś 4 bardzo małe, żeby uzyskać głębie. Ale na razie lasek stoi i go nawet nie dotykam tylko podlewam - potrzeba mu spokoju.
pozdrawiam maciek knap