Jak na 1 samodzielne próby - bardzo fajnie !
Dzieki Przemek, tego potrzebowałam

Co masz na mysli z ta dymamika pnia, ja myslalam zostawic prosty.Taki mi sie po prostu podoba.Nie widac tego na fotkach ale gorę drzewka tworzą 2 pnie, większy i mniejszy, dlatego to sie tak pozlewało i wyszło niefajnie

mysle ze w przyszlosci to sie zmieni.Mam zamiar jeszcze duzo pracowac nad roslina.Oczywiscie warsztaty na pewno ale na razie nie moge (problemy osobiste) Dlaczego kaskada

po prostu drzewo tak pokazało.
nie ma w nim jasności, harmonii
Jasiu, to jest drzewo uformowane pierwszy raz, w czasie srednio do tego nadajacym się a ty chcesz zeby mialo jasnosc i harmonię, no po prostu swietnie, ciekawa jestem czy ty na samym poczatku takie jasne i harmonijne drzewa tworzyłes
Gałazki ułożyłam tylko z grubsza, tych cieniutkich nie ruszałam bo było ich bardzo mało i nawet nie zdrewniałe na koncach, drzewko jest jescze młode musi troche zarosnąc, wtedy mysle i po 2 ułozeniu i uformowaniu efekt będzie fajniejszy. Z reszta ja sama musze sie jesze duzo nauczyc

Nie miałąm zamiaru po 1 formowaniu uzyskac super okazu ale po prostu nadac roslinie szkielet, kształt do jakiego bede dązyc dlatego pewnie nie jest harmonija ale tez nie chcaialm jej zamęczyc tym formowaniem.
brak ci po prostu wielu umiejetnosci
-No coż Ameryki nie odkryłes jestem przeciez poczatkująca
Prosze piszcie co powinnam zmienic jakie błedy mam, tylko nie krytykujcie tak strasznie [-o<
aha no i mozecie pisac co wam sie podoba
to drzewko rzeczywiście pokazuje styl kaskadowy
- i własnie z tego sie ciesze, dzieki za uznanie
ale nic poza tym
-wiesz, w zasadzie o nic wiecej mi nie chodziło
pozdrawiam i wielki dzieki za komentarze