Spotkanie w Maju
-
- 16
- Imie i nazwisko: Marcin Olbrski
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Spotkanie w Maju
Witam was.
Co myslicie o spotkaniu sie w Maju jakis weekend prosze o propozycjie i wtedy mozna w Sosnowcu sie spotkac lub jesli sa inne propozycjie prosze pisac pozdrawiam was Marcin Olborski
Zapraszam na www.bonsaj.prv.pl
Co myslicie o spotkaniu sie w Maju jakis weekend prosze o propozycjie i wtedy mozna w Sosnowcu sie spotkac lub jesli sa inne propozycjie prosze pisac pozdrawiam was Marcin Olborski
Zapraszam na www.bonsaj.prv.pl
Marcin O
-
- 16
- Kontakt:
Witam Sosonowiec tam gdzie zawsze lub jesli ktos ma miejsce itp prosze pisac;) Pozdrawiam
Marcin O
- Bolas
- wspieram forum (srebro)
- 19
- Imie i nazwisko: Boleslaw Wujczyk
- Kontakt:
Mała propozycja - w dniach 8-11 maja jest organizowana wystawa w Chorzowskim Kapeluszu przez PAB i AB. Pomyslcie czy nie warto byłoby sie tam zorganizowac i skorzystac z obecnosci kogos bardziej doswiadczonego.
Pozdrawiam
Bolesław Wujczyk
Bolesław Wujczyk
- Dragonww
- 18
- Imie i nazwisko: Wojtek Winiarski
Rozumiem Bolas że proponujesz warsztaty. Czy tylko miałeś na myśli spotkanie??
-------------------------------------------------------
Wojtek
Bonsai - sztuka sÂłuchania natury...
Wojtek
Bonsai - sztuka sÂłuchania natury...
- Bartosz Warwas
- 19
Jestem peny, że Bolas miał na celu zachecic was do myślenia i wlasnej choc nico szerszej inicjatywy.
Pozdrawiam
Bartosz
Bartosz
-
- 16
- Kontakt:
witam was to prosze napisac jak robimy i gdzie sie spotykamy ??? Prosze napisac konkretnie by sobie czas zatwic itp Pozdrawiam
Marcin O
- Bolas
- wspieram forum (srebro)
- 19
- Imie i nazwisko: Boleslaw Wujczyk
- Kontakt:
Miałem na mysli ze kazdemu przyniose materiał z pozyskany z Andów dam tone drutu i przywitam wszytkich obiadem i kolacyjka. Oczywiscie piwko tez bedzie łacznie z przywozem i odwozem.
Widze ze nic sie nie zmieniło.
Widze ze nic sie nie zmieniło.
Pozdrawiam
Bolesław Wujczyk
Bolesław Wujczyk
-
- 17
- Imie i nazwisko: Karol H.
Ohh... wystarczyłoby napisać po prostu co miałeś na myśli. Bo każdy Twojąwypowiedź mógł zrozumieć inaczej. Jedni tak że można pokazać działanie ŚGEB i jakoś się tam dostać i przy ludziach formować sobie. Inni tak, że można poprosić pana Pietraszko o przeprowadzenie warsztatów, inni mogli pomyśleć, że masz kontakt lepszy z bardziej doświadczonymi osobami i wiesz, że będzie tam ktoś kto chętnie poprowadzi spotkanie, a jeszcze inni, że Ty oferujesz nam . i chcesz poprowadzić spotkanie i podzielić się z nami wiedzą. Moge wymieniać dalej ale to bez sensu, dlatego jeszcze raz chciałbym Cię poprosić o to żebyś napisał co miałeś na myśli.
- Errthina
- 16
- Imie i nazwisko: Anna T
też mam ochotę się spotkać
zawsze możemy zrobić i warsztaty i "wycieczkę do Kapelusza"
wystawa w końcu trwa 3 dni
http://www.naszslask.pl/events/118-wios ... -kwiatow-i
zawsze możemy zrobić i warsztaty i "wycieczkę do Kapelusza"
wystawa w końcu trwa 3 dni
http://www.naszslask.pl/events/118-wios ... -kwiatow-i
- LukaszKwas
- 17
Heloooooo i co jest z tym spotkanie?? jesteśmy ludzmi rozumnymi nikt nikogo nie zmusza ja bym był za 10 maja i spotkaniu sie w EXOTARIUM jak byśmy chcieli to mogłbym zaprosic na nie Marcina z Kangei chłopaka który robi doniczki na zamówienie wwszystkie kształty i rozmiary bede u niego w czwartek odebrac doniczę wiec moge mu szepnąć zeby wpadł z paroma miskami na poakaz. dajcie szybo zać!
-
- 16
- Kontakt:
witam prosze bysnie napisali kiedy i gdzie dokladnie sie spotkamy trezba wolne sobie zalatwic:)
Marcin O
- Bushman
- 16
- Imie i nazwisko: Wojciech N.
Nie chcę aby to zabrzmiało tak jak bym nie miał własnego zdania ale popieram Anie!
Wystawa wystawą a my spotkajmy się jak zwykle w egzotarium albo u Karola. W końcu przed zimą u Karola było bardzo miło pomimo że pokropiło
10 maj mi pasuje.
Jeżeli chodzi o "korzystanie z obecności kogoś bardziej doświadczonego" w trakcie wystawy to jestem jak najbardziej za. Jednak dobrze by było aby ktoś ustalił o jakiej formie "korzystania" mówimy i skonsultował ten pomysł z osobami, które miałyby to czynić tak aby nie były zaskoczone że przyjechała wycieczka 10 osób i coś chcą ale nie bardzo wiadomo co.
Dla tego Bolas prośba do ciebie, sprecyzuj jaką formę spotkania proponujesz a my (myślę że mówię w imieniu większości) się chętnie dostosujemy tak aby wynieść z tego spotkania jak najwięcej (wiedzy, nie drzewek ). Oczywiście sami możemy zaproponować jakieś formy takiego spotkania, np. publiczne warsztaty jak zasugerował Karol w czasie których można byłoby skorzystać z . doświadczonych kolegów. Niestety decyzja nie należy do nas dlatego Bolas czekamy na twoją propozycję.
pozdrawiam,
Bushman
Wystawa wystawą a my spotkajmy się jak zwykle w egzotarium albo u Karola. W końcu przed zimą u Karola było bardzo miło pomimo że pokropiło
10 maj mi pasuje.
Jeżeli chodzi o "korzystanie z obecności kogoś bardziej doświadczonego" w trakcie wystawy to jestem jak najbardziej za. Jednak dobrze by było aby ktoś ustalił o jakiej formie "korzystania" mówimy i skonsultował ten pomysł z osobami, które miałyby to czynić tak aby nie były zaskoczone że przyjechała wycieczka 10 osób i coś chcą ale nie bardzo wiadomo co.
Dla tego Bolas prośba do ciebie, sprecyzuj jaką formę spotkania proponujesz a my (myślę że mówię w imieniu większości) się chętnie dostosujemy tak aby wynieść z tego spotkania jak najwięcej (wiedzy, nie drzewek ). Oczywiście sami możemy zaproponować jakieś formy takiego spotkania, np. publiczne warsztaty jak zasugerował Karol w czasie których można byłoby skorzystać z . doświadczonych kolegów. Niestety decyzja nie należy do nas dlatego Bolas czekamy na twoją propozycję.
pozdrawiam,
Bushman
Wojciech N.