Nie chcę aby to zabrzmiało tak jak bym nie miał własnego zdania ale popieram Anie!
Wystawa wystawą a my spotkajmy się jak zwykle w egzotarium albo u Karola. W końcu przed zimą u Karola było bardzo miło pomimo że pokropiło
10 maj mi pasuje.
Jeżeli chodzi o "korzystanie z obecności kogoś bardziej doświadczonego" w trakcie wystawy to jestem jak najbardziej za. Jednak dobrze by było aby ktoś ustalił o jakiej formie "korzystania" mówimy i skonsultował ten pomysł z osobami, które miałyby to czynić tak aby nie były zaskoczone że przyjechała wycieczka 10 osób i coś chcą ale nie bardzo wiadomo co.
Dla tego Bolas prośba do ciebie, sprecyzuj jaką formę spotkania proponujesz a my (myślę że mówię w imieniu większości) się chętnie dostosujemy tak aby wynieść z tego spotkania jak najwięcej (wiedzy, nie drzewek

). Oczywiście sami możemy zaproponować jakieś formy takiego spotkania, np. publiczne warsztaty jak zasugerował Karol w czasie których można byłoby skorzystać z . doświadczonych kolegów. Niestety decyzja nie należy do nas dlatego Bolas czekamy na twoją propozycję.
pozdrawiam,
Bushman
Wojciech N.