Dla uściślenia pewnych kwestii

Spotkanie było w planach już dawno, ale nie miałem czasu się tym zająć, a inni też jakoś za bardzo się nie rwą :P
Miejsce-Egzotarium jak dla mnie powoli robi się niestety nudne. Nie ma czasu wyjść nawet nic zjeść, bo formowanie jest ważniejsze więc czasem już czuje się głód... Z mojej strony raczej (bo teraz wpadł mi jeszcze inny pomysł) tylko to miejsce daje możliwość takiego spotkania. Jeśli ktoś by się odważył udostępnić swoją działkę to proponujcie. No i ze względu na odległość jaka dzieli tradycyjne miejsce spotkań od tego proponowałbym się dogadać co do dojazdu żeby wyszło taniej

Miejsce uważam iż jest fajne, bo jakiś 100m od działki jest las, można by się wybrać na jakiś spacerek, widoki są piękne (a teraz modrzewie i drzewa liściaste się ładnie przebarwiają). Działka jest na południowym stoku i patrzy się z niej na szczyt o nazwie Równica

Działka umożliwia zrobienie jakiegoś grilla ;) Poza tym w domu jest prowizoryczna łazienka, jest ciepła woda, kominek więc jakby było zimno to się ogrzać też można, kuchnia też prowizoryczna, ale jest:P
Co do noclegu to myślę, że byłby możliwy. Mam tam jakieś materace więc te 4 czy 5 osób powinno się załapać, ale pościel już swoja, bo tyle nie posiadam. No i jakby na nocleg z soboty na niedzielę było chętnych więcej osób to jakieś karimaty czy coś swojego. Tylko nie wiem ile osób się zmieści w pokoju, w którym jest kominek, ale myślę, że z 10 sztuk damy radę zmieścić jak stół z jadalni usuniemy :lol:
Dalej to do normalnego formowania drzewek wykombinujemy jakieś blaty, stoły... Desek, palet, kamieni, cegieł i podobnych nie powinno zabraknąć.
Możemy nawet zwiedzić kamieniołom (teraz mi się przypomniało, że jest zaraz obok)...
Jedzonko we własnym zakresie albo ewentualnie jakaś zbiórka funduszy na ten cel.
Proszę o odpowiedź członków grupy i osób, które chciałyby zjawić się pierwszy raz na spotkaniu o info czy chcą takie spotkanie, kto nie chce to też niech to wyraźnie napisze. I tu silniejsza prośba do bardziej doświadczonych członków grupy, którzy ostatnio nie przyjeżdżali zbyt często na spotkania, aby także przemyśleli sprawę

(chyba się zorientujecie do kogo to kieruję) Chciałbym abyście się również na tym spotkaniu zjawili, bo będzie to coś innego (jeśli dojdzie do skutku

)

Pozdro i do zobaczenia
PS-oczywiście jeśli macie jakieś pytania to piszcie, jakieś propozycje innego miejsca też mile widziane. no i przede wszystkim termin-piszcie komu który weekend pasuje

Oby pogoda była odpowiednia do pracy na dworze