Jałowiec 2
- lukas_gr
- 19
- Imie i nazwisko: Lukasz Grochowski
- Województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Jałowiec 2
Witam przedstawiam, kolejnego jałowca, jest to Jałowiec chiński. Uprzedzając pytania pierwsza gałąź jest po prawej stronie, to co widać po lewej stronie na dole jest drugą koroną drzewa, w przyszłości kiedy drzewo się zagęści będzie to bardziej wyraziste.
- Załączniki
-
- DSCN0162.jpg (91.59 KiB) Przejrzano 5253 razy
-
- DSCN0166.jpg (81.2 KiB) Przejrzano 5254 razy
Pozdrawiam Łukasz Grochowski
Lepiej wygląda czyim zdaniem ? pierwsza gałąź wychodzi w najgorszym możliwym miejscu.
nierozumiem po co te złośliwości , pytam . na pierwszym zdjęciu widać jak pień pięknie kaligraficznie się rusza można by go było tylko lekko dać do góry.
pozdrawiam
nierozumiem po co te złośliwości , pytam . na pierwszym zdjęciu widać jak pień pięknie kaligraficznie się rusza można by go było tylko lekko dać do góry.
pozdrawiam
- Załączniki
-
- dscn0166_458mg.jpg (54.28 KiB) Przejrzano 5067 razy
-
- dscn0162_128mvg.jpg (70.66 KiB) Przejrzano 5068 razy
myślę Marcin, że nie ma co się rzucać z takimi krytycznymi uwagami co do wyboru frontu, tymbardziej jeśli się nie widziało drzewa na żywo z każdej możliwej strony.. a ta pierwsza fotka niewiele pokazuje.. uważam, że możemy tylko ocenić efekt końcowy, który jest naprawde OK, zwłaszcza ten pomysł z drugą koroną.. Łukasz, czy nie dało się bardziej zaznaczyć, wyostrzyć wierzchołka tej drugiej korony?
- lukas_gr
- 19
- Imie i nazwisko: Lukasz Grochowski
- Województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Witam, ja wybrałem tą stronę biorąc pod uwage wiele czynników, moim zdaniem z tej strony ruch jest bardzo dobry, po za tym z tej strony nie widac grubej galezi tylniej- zalasnia ją pien, w przypadku dlugiego cienkiego pnia nebari nie jest tak istotne, ale tylko z tej strony nie widac na nim zadnych przewezen. Co do korony to mialem do ulozenia tyle galezi ile mialem, po za tym byly one dlugie i mialy zielen tylko na koncach, w przyszlosci 2 głowy drzewa będą duzo lepiej podkreślone.
Pozdrawiam Łukasz Grochowski