Jałowiec 1
- lukas_gr
- 19
- Imie i nazwisko: Lukasz Grochowski
- Województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Jałowiec 1
Witam, przedstawiam Państwu Jałowca chińskiego, jest to yamadori.
- Załączniki
-
- image001.JPG_mini.jpg (99.58 KiB) Przejrzano 5287 razy
-
- DSCN0140.jpg (88.57 KiB) Przejrzano 5288 razy
Pozdrawiam Łukasz Grochowski
- Anarhis
- 18
- Imie i nazwisko: Grzegorz Sz
- Województwo: śląskie
Materiał świetny - to prawda. Ale na zdjęciu po pracy lewa strona mi się nie podoba... ta zieleń niby probuje się przebić... niewiem, coś jest nie tak. No i druga sprawa - jeśli to zdjęcie przedstawia nowy front to roślina zdecydowanie straciła balans. Niema solidnej podstawy ani przeciwwagi. Ale po odrobinie czasu i kilku korektach będzie wypas.
P.S. Te drzewa, które ostatnio przedstawiasz... wszystkie są twoje czy tylko masz je do ułożenia od kogoś ze szkółki?
P.S. Te drzewa, które ostatnio przedstawiasz... wszystkie są twoje czy tylko masz je do ułożenia od kogoś ze szkółki?
Wszystko ma swoje dwie strony...
- Anarhis
- 18
- Imie i nazwisko: Grzegorz Sz
- Województwo: śląskie
Faktycznie tez element przeciąża całość. Choć jak się teraz tak bawiłem tym zdjęciem to tak sobie myślę... gdyby tę lewą stronę (na górze) odchudzić nieco z martwego (może wyciąć te 2 jiny)... nie uważasz, że drzewo mogłoby na tym zyskać? Lubie drzewa z dużą ilością martwego ale pod warunkiem, że równoważy to część zielona. Chyba, że w przyszłości jest zamiar wyciągnąć trochę zielonego na pierwszy plan (po lewej), może wtedy to martwe by tak nie przytłaczało całości.
Ale z tego co piszesz, to przyszłość drzewa nie należy do Ciebie wiec niewiem czy ma sens gdybanie
Ale z tego co piszesz, to przyszłość drzewa nie należy do Ciebie wiec niewiem czy ma sens gdybanie

Wszystko ma swoje dwie strony...