Nowa grupa
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Nowa grupa
Witajcie,
osoby, ktore byly na wystawie w Renskiej Wsi, zostaly poproszone o wypelnienie ankiety. Jednym z punktow byla propozycja spotkan milosnikow bonsai w Renskiej Wsi.
Zwiazku z tym, ze sa osoby zainteresowane spotkaniami, moze tez zainteresowaly sie na tym forum, postanowilem zalozyc nowa grupe:
groupcp.php?g=3047
Pracuje nad tym aby pierwsze spotkanie odbylo sie koniec czerwca - poczatek lipca.
osoby, ktore byly na wystawie w Renskiej Wsi, zostaly poproszone o wypelnienie ankiety. Jednym z punktow byla propozycja spotkan milosnikow bonsai w Renskiej Wsi.
Zwiazku z tym, ze sa osoby zainteresowane spotkaniami, moze tez zainteresowaly sie na tym forum, postanowilem zalozyc nowa grupe:
groupcp.php?g=3047
Pracuje nad tym aby pierwsze spotkanie odbylo sie koniec czerwca - poczatek lipca.
- krzysiak88
- 16
- Imie i nazwisko: Krzysztof K
- krzysiak88
- 16
Ok dzięki to na pewno przyjadę tylko z drzewkami będzie gorzej bo jak na razie to mam w sumie same takie sadzonki ponieważ chce po prostu te sadzonki od samej młodości formować i w ogóle pielęgnować :D
Dodano po 8 minutach:
wiem dużo czasu mi to pochłonie i nerwów ale jestem cierpliwy i mam nadzieje że mój trud zostanie nagrodzony fajnym drzewkiem :P
Dodano po 2 minutach:
a tak w ogóle to mam sadzonki klona dwa ficusy lipa podajże drobnolistna i pare też sadzonek których nie znam gatunku :P ale co tam
Dodano po 8 minutach:
wiem dużo czasu mi to pochłonie i nerwów ale jestem cierpliwy i mam nadzieje że mój trud zostanie nagrodzony fajnym drzewkiem :P
Dodano po 2 minutach:
a tak w ogóle to mam sadzonki klona dwa ficusy lipa podajże drobnolistna i pare też sadzonek których nie znam gatunku :P ale co tam
Pozdrawiam
- Corfe
- 20
- Imie i nazwisko: Michal Golebiowski
Kamilu , jeśli chodzi o moją obecność z góry zaznaczam ze mozliwa byłaby jedynie ostatnia niedziela czerwca , bede wtedy w kraju jedynie na 3 dni (wesele) , ale bardzo chciałbym się spotkać dysponuje kilkoma niepublikowanymi dotąd roślinami , których debiut planuje na jesienną wystawę KBP , oraz kilkoma prebonsai godnymi uwagi , jesli to mozliwe uprzejmie proszę o ostatni weekend czerwca
ELO!
ELO!
Michał Gołębiowski
www.naturalfine.com
www.naturalfine.com
- krzysiak88
- 16
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Kontakt:
Dla mnie rowniez, jednakze sa rzeczy ktore kosztuja... Jesli spotkania beda odbywac sie na stale w Renskiej Wsi to trzeba bedzie placic za sale - juz rozmawialem na ten temat. Na pewno nie beda to ogromne sumy, a wiec mozesz spac spokojnie.Jak dla mnie to by mogło być za free :P :D
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
- krzysiak88
- 16
-
- 17
- Imie i nazwisko: Robert M.
- Województwo: śląskie
-