Shimpaku
Shimpaku
Czesc
przedstawiam swojego shimpaku, zdjęcie przed i po, formowany na warsztatach w Poznaniu jesienią zeszłego roku.
Krytyczne uwagi mile widziane.
Szukam do niego doniczki, będę wdzięczny za sugestie.
przedstawiam swojego shimpaku, zdjęcie przed i po, formowany na warsztatach w Poznaniu jesienią zeszłego roku.
Krytyczne uwagi mile widziane.
Szukam do niego doniczki, będę wdzięczny za sugestie.
- Załączniki
-
- przed
- przed.jpg (77.22 KiB) Przejrzano 4019 razy
-
- tyÂł
- tyl.jpg (70.79 KiB) Przejrzano 4020 razy
-
- przĂłd
- DSCN4071.jpg (77.2 KiB) Przejrzano 4020 razy
- Przemek R.
- wspieram forum (brąz)
- 18
- Imie i nazwisko: Przemek Radomyski
- Województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Nie moze tak być, że jedne gałązki idą w drzewku w góre a drugie w dół. Zamieniłem na wircie przód z twoim tyłem i myśle, że tak było by lepiej. Uciąc w tym miejscu, zagęscić i gałązki bardziej w dół ściągnąć. Potem praca tylko nad pięterkami.
- Załączniki
-
- bez tytu³u.JPG (15.43 KiB) Przejrzano 4013 razy
Przemysław Radomyski
http://przemekradomyski.blog.onet.pl
http://przemekradomyski.blog.onet.pl
-
- 17
- Imie i nazwisko: Lukasz Slominski
- Województwo: wielkopolskie
Witam
Fajnie wyciągnięte to drzewko kiedyś oglądałem je w daglezji jednak o ile się nie myle to cena mnie szybko odciągnęła. Zostawił bym w tej formie co jest zagęścił i ponownie rozłożył zieleń może trochę te tylnie bardziej w lewo bym dał z drugiej strony przestrzeń z lewej podkreśla ten łuk . Ma charakterek fajnie się komponuje zakręcone nebari z łukiem pnia wygląda naturalnie wierzchołek bardzo ładnie podkreśla jina. Aż się zastanawiam kto ci pomógł to wyciągnąć? (Pan Roman Bona?).Pozdrawiam
Fajnie wyciągnięte to drzewko kiedyś oglądałem je w daglezji jednak o ile się nie myle to cena mnie szybko odciągnęła. Zostawił bym w tej formie co jest zagęścił i ponownie rozłożył zieleń może trochę te tylnie bardziej w lewo bym dał z drugiej strony przestrzeń z lewej podkreśla ten łuk . Ma charakterek fajnie się komponuje zakręcone nebari z łukiem pnia wygląda naturalnie wierzchołek bardzo ładnie podkreśla jina. Aż się zastanawiam kto ci pomógł to wyciągnąć? (Pan Roman Bona?).Pozdrawiam
- Przemek R.
- wspieram forum (brąz)
- 18
- Imie i nazwisko: Przemek Radomyski
- Województwo: mazowieckie
- Kontakt:
- shishiodoshiMeth.
- 19
- Imie i nazwisko: Artur M.
- Województwo: wielkopolskie