Allegro
- PiotrMochocki
- 19
- Dragonww
- 18
- Imie i nazwisko: Wojtek Winiarski
- Województwo: śląskie
Z całym szacunkiem ale czy nie lepiej kupić sadzonkę za "grosze ze szkółki". Tam masz wybór i widzisz co kupujesz. Niestety słabe zdjęcia i ciężko powiedzieć czy to jałowiec. (chyba tak ). Co do 6 lat to na pewno nie. Raczej koło 2-3. Ile za niego dałeś ???
-------------------------------------------------------
Wojtek
Bonsai - sztuka sÂłuchania natury...
Wojtek
Bonsai - sztuka sÂłuchania natury...
- PiotrMochocki
- 19
Jest to jałowiec MEYERI Głupio mi się przyznac ale chyba się nabrałem zaplacilem 23zł + 15zł Przesylka ;/ ale moge powiedziec ze normalnie wygląda fajnie taka sadzoneczka mam na nią pomysł ... czekam zeby urosła ... Drugim razem Kupie Jakąś Sadzonke Osobiscie Narazie Kupie Sobie Kilka Muchołówek i Kaptórnic ...
Pozdrawiam Dawid
P.S
Zastanawiam się Jaki Komentarz Wystawic Sprzedawcy ...
Pozdrawiam Dawid
P.S
Zastanawiam się Jaki Komentarz Wystawic Sprzedawcy ...
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Jak dla mnie drzewko nie jest nawet wstepnie uformowane i na pewno nie ma 6-7 lat. Ok, moze i ma ale gdy caly czas przez te lata bylo zaniedbane. W ogole to jak narazie bonsai nawet nie przypomina i jesli dobrze widze to dostales doniczke plastikowa - na zdjeciach sa gliniane.
Pozytywnego komentarza na pewno bym nie wystawil!
Pozytywnego komentarza na pewno bym nie wystawil!
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
ta osoba (chyba kobieta) ma już co najmniej 3 ! konto na allegro (wpisałem w google "sosna górska bonsai" i wyskoczyły stare konta z allegro - trochę inny nick itp), kiedyś poprosiłem o przesłanie real foto sosny czy czego tam, ale nie otrzymałem bo nie ma aparatu - od razu domyśliłem się, że to naciągaczka. Szkoda tylko, że tyle osób się nabiera ale na to nie ma rady - uzasadniony negatyw.
pozdr
Paweł D.
pozdr
Paweł D.
Teraz to jest już trochę po fakcie.
Nie rozumiem jednej rzeczy ?? Kupiłeś od jakiejś kobiety roślinę nie widząc zdjęć (real foto) o które prosłeś na maila.
Szczerze odradzam kupowania jakichkolwiek roślin przez strony internetowe a tym bardziej allegro. Tyle się o tym trąbi a niektórzy nadal robią po swojemu.
Samo przeczytanie opisu który tam zamieściła daje już do myślenia ( wilgotność średnio-umiarkowana, dobrze znosi wilgotne powietrze w mieszkaniu ).
Trzymaj się jednego nie widzisz na żywo nie kupuj (chodzi o rośliny).
Nie rozumiem jednej rzeczy ?? Kupiłeś od jakiejś kobiety roślinę nie widząc zdjęć (real foto) o które prosłeś na maila.
Szczerze odradzam kupowania jakichkolwiek roślin przez strony internetowe a tym bardziej allegro. Tyle się o tym trąbi a niektórzy nadal robią po swojemu.
Samo przeczytanie opisu który tam zamieściła daje już do myślenia ( wilgotność średnio-umiarkowana, dobrze znosi wilgotne powietrze w mieszkaniu ).
Trzymaj się jednego nie widzisz na żywo nie kupuj (chodzi o rośliny).
Pozdrawiam
Tomek Dzieninis
Tomek Dzieninis
-
- 18
- Imie i nazwisko: Zbyszek K
- Województwo: lódzkie
Witajcie. Ciekawostka że panna jest z mojej okolicy. Chyba się wybiorę zobaczyć jej "szkółkę" . A z drugiej strony ma mnóstwo pozytywów, więc sprzedaje zadowolenie i się ludziom podoba. Tylko 5 osób się odważyło napisać co myślą o drzewkach. Pomijam fakt ze są osoby dla których patyk w doniczce to już bonsai.
-------------------------------------------------
Zbyszek
Zbyszek