Warto?
- PiotrMochocki
- 19
Warto?
Mam możliwośc przyjęcia pod swój dach,dęba.Oczywscie trzymałbym go nabalkonie.I oto moje pytanie czy warto cos z nim zaczynac?Oczywscie drzewko nie zadarmo 

- Załączniki
-
- bez tytu³u.JPG (31.27 KiB) Przejrzano 7502 razy
----Co Cię nie zabije,to Cie wzmocni----Pozdrawiam Piotr Mochocki
- PiotrMochocki
- 19
Prosze oto zdjecie.Tak na powaznie to go wczoraj pozyskałem,meczyłem sie by go wykopać a z jakies 3 godziny.Korzen palowy mial grubosci nadgrastka 3 letniego dziecka,albo i grubszy
Co o nim sadzicie?
Niestety tylko takie fotki
Co o nim sadzicie?
Niestety tylko takie fotki
- Załączniki
-
- Obraz 244.jpg (48.03 KiB) Przejrzano 7491 razy
- PiotrMochocki
- 19
Kamilu pozyskalem go dokładnie w marcu jak jeszcze nie miał lisci,teraz tylko do troche wiekszej doniczki,a zrobilem ja tylko po to kiedy kopałem dołek na działce..jeszcze w tym tygodniu wyladuje w gruncie bedzie mi łatwiej and nim pracowac
Dodam od siebie że drzewko nie wygląda za ciekawie chodzi mi o stan liści. Wyglądają tak jak by były lekko podwiędnięte.
Co do grubości pnia nie było by łatwiej zmierzyć to poprostu miarką. 3-letnie dzieci mają różne grubości nadgarstka
Wypominasz osobą początkującym że nie przemyślały swojego pozyskania yamadori a sam nie jesteś lepszy
Gdzie tu logika ??
Co do grubości pnia nie było by łatwiej zmierzyć to poprostu miarką. 3-letnie dzieci mają różne grubości nadgarstka

Wypominasz osobą początkującym że nie przemyślały swojego pozyskania yamadori a sam nie jesteś lepszy

Pozdrawiam
Tomek Dzieninis
Tomek Dzieninis
- PiotrMochocki
- 19
Miałem na myśli np. tego posta viewtopic.php?t=2296 ale nie róbmy z tego offtopa.
Pozdrawiam
Tomek Dzieninis
Tomek Dzieninis
Materiał może i dobry ,ale zdjęcia beznadziejne i po co wogóle takie wkejać to nie wiem . Niepokoi mnie natomiast to co pisali już inni czyli więdnące liscie .
Gdybym to ja go wykpywał nie ryzykował bym zostawienia takiej ilości zieleni i mocno poprzycinał gałęzie od razu (być może dlatego więdnie, że nie wyrabia się z dostarczeniem wody ) .
Gdybym to ja go wykpywał nie ryzykował bym zostawienia takiej ilości zieleni i mocno poprzycinał gałęzie od razu (być może dlatego więdnie, że nie wyrabia się z dostarczeniem wody ) .
-
- 19
- PiotrMochocki
- 19