[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) WiÄ…z chiński (Zelkova) - Forum poświęcone sztuce bonsai - od ponad 20 lat!BESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswyBESbswy
Forum poświęcone sztuce bonsai - od ponad 20 lat!
Bonsai forum, kluby bonsai, książki bonsai, sklepy bonsai - krótko mówiąc prawie wszystko co powinieneś wiedzieć o bonsai.
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kupiłem tego wiąza w Tesco. Wg mnie jest okazały jak na Bonsai z hipermarketu. Ma ok 15cm nie licząc doniczki. Czy moglibyście mi doradzic co można z nim zrobić? I kiedy moge zacząć go formować i co z podlewaniem bo zaczyna mi więdnąć (mam ok 20-25*C w pokoju).
W końcu jesteście profesionalistami i pewnioe z gorszymi przypadkami mieliscie zetknięcia... Bardzo proszę o .. Jest to moje 1 drzewko. THX
PS: Więcej zdjęć dożuce wieczorkiem ok godziny 21 z powodu braku czasu. (sorki za jakość ale robione telefonem i zmniejszane...)
Załączniki
Obraz 0059.jpg (38.05 KiB) Przejrzano 2862 razy
Ostatnio zmieniony 07 mar 2006, 18:04 przez ..::CoPeR::.., łącznie zmieniany 4 razy.