[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) Czy to nadaje sie do bonzai - Forum poświęcone sztuce bonsai - od ponad 20 lat!
Forum poświęcone sztuce bonsai - od ponad 20 lat!
Bonsai forum, kluby bonsai, książki bonsai, sklepy bonsai - krótko mówiąc prawie wszystko co powinieneś wiedzieć o bonsai.
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mam takie coś, chciałem się spytać czy to nadaje się do bonzai, kupiłem to kiedyś w ikei ;)
A to ze kompletnie się nie znam na bonzai i tego typu roślinkach (bo chcę zacząć) to nie mogę określić nazwy
No całkiem duży ten fikusik no ale nie dałeś żadnego punktu odniesienia więc moge się mylić co wielkości. Ale powracając do twojego gównego pytania czy możesz zrobić z tego bonzai? Ja wiem jedno jeśli coś ma zdrewiały pień to przy odrobinie cierpliwości można z tego zrobić wszytko. Zastanawiasz się pewnie jak się do tego zabrać? Na samym pocztku radził bym ci pobserwować fikusy (bo nomem nomen twoja roślinka jest fikusem), ale nie takie w doniczkach w sklepach tylko prawdziwe wielkie drzewa. Jeśli to uczynisz z całą pewnością wpadnie ci jakiś pomysł do głowy jak ma wyglądać twoje drzewo.
POwodzenia i pozdrowienia
Adam KoĽlik
Mysłowice Śląśk