Taka "tyci" sosenka
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Taka "tyci" sosenka
Witajcie,
jakis czas temu otrzymalem taka sobie mala sosenke yamadori. Moze macie jakies propozycje co do przedniej strony? Moja propozycje przedstawilem na ostatnim zdjeciu.
jakis czas temu otrzymalem taka sobie mala sosenke yamadori. Moze macie jakies propozycje co do przedniej strony? Moja propozycje przedstawilem na ostatnim zdjeciu.
- Załączniki
-
- przod?
- CIMG2380.JPG (51.34 KiB) Przejrzano 4687 razy
-
- Z prawej strony
- CIMG2381.JPG (49.23 KiB) Przejrzano 4687 razy
-
- Z tylu
- CIMG2382.JPG (51.17 KiB) Przejrzano 4687 razy
-
- Z lewej strony
- CIMG2383.JPG (52.28 KiB) Przejrzano 4687 razy
-
- Moja propozycja
- CIMG2384.JPG (52.54 KiB) Przejrzano 4687 razy
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
Witam Kamilu.
Przekopałem wszystkie moje zdjęcia i znalazłem coś ciekawego :tancze: Nie jest to może ta sama odmiana sosenki ale można by było ją poprowadzić w taki sposób żeby osiągnąć taki efekt jak na załączonym zdjęciu Jeśli będziesz ją chciał utrzymać w wielkościach mame to wydaje mi się że to dobry przykład. Z Twoich zdjęć najprawdopodobniej pasował by ( do zdjęcia które załączyłem) tył drzewka.
No ale decyzja należy do Ciebie Kamilu
Przekopałem wszystkie moje zdjęcia i znalazłem coś ciekawego :tancze: Nie jest to może ta sama odmiana sosenki ale można by było ją poprowadzić w taki sposób żeby osiągnąć taki efekt jak na załączonym zdjęciu Jeśli będziesz ją chciał utrzymać w wielkościach mame to wydaje mi się że to dobry przykład. Z Twoich zdjęć najprawdopodobniej pasował by ( do zdjęcia które załączyłem) tył drzewka.
No ale decyzja należy do Ciebie Kamilu
- Załączniki
-
- mame.jpg (55.64 KiB) Przejrzano 4604 razy
Pozdrawiam
Tomek Dzieninis
Tomek Dzieninis
- AdamJonas
- 20
- Imie i nazwisko: Adam C.
- Województwo: dolnośląskie
W porównaniu z Twoją to i tak kilka lat różnicy :-PKamil pisze: Bedac szczery sosenka na Twoim zdjeciu nie podoba mi sie az tak bardzo, kilka galazek tu i tam (moje zdanie).
Czasem właśnie takie drzewka są lepszą inspiracją niż dojrzałe bonsai, bo w końcu od czegoś trzeba zacząć i często dużo łatwiej sobie wyobrazić transformacje w taką formę pośrednią.
Adam Cieślik