kyokushin karate
- PiotrMochocki
- 19
kyokushin karate
Witam.Czy ktos może interesuję sie ta Japońska sztuką walki.Jeśli tak to w tym temacie może moglibysmy sie dzielic swoimi osiągnieciami ,gdzie byliscie na obozach który macie stopień zaawansowania.
Ps.Chciałbym sie pochwalić,że u mnie w Radomiu był wczoraj Jeremicz i zdałem na 9kyu.Czekam na wasze posty.
Pozdrawiam
Ps.Chciałbym sie pochwalić,że u mnie w Radomiu był wczoraj Jeremicz i zdałem na 9kyu.Czekam na wasze posty.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 13 sty 2006, 15:43 przez PiotrMochocki, łącznie zmieniany 1 raz.
----Co Cię nie zabije,to Cie wzmocni----Pozdrawiam Piotr Mochocki
- AnnaDorota
- wspieram forum (brąz)
- 20
Karat - jednostka jubilerska, do wyrażania wagi brylantów i innych drogich kamieni, o ile dobrze pamiętam 2 gramy czy cóś takiego. Jako odważniki używano dawniej nasiona chleba świętojańskiego (strączyńca). 1 nasionko = 1 karat.
Tak że Bolas udajesz tylko brutala, przyznaj że trafienie gościa "z karata" czyli nasionkiem o wadze 2 gramów (czy cóś koło tego) to bracie nawet nie jest działanie ostrzegawcze ;P
Z drugiej strony - jesłi on go tym karatem ogłuszył.... No to jest masterstwo sweta jednak........ =D>
Sorry za offtopic abstrakcyjny, ale mam grypę i muszę pracować W SOBOTĘ i iech to będzie okoliczność łagodząca.............
Tak że Bolas udajesz tylko brutala, przyznaj że trafienie gościa "z karata" czyli nasionkiem o wadze 2 gramów (czy cóś koło tego) to bracie nawet nie jest działanie ostrzegawcze ;P
Z drugiej strony - jesłi on go tym karatem ogłuszył.... No to jest masterstwo sweta jednak........ =D>
Sorry za offtopic abstrakcyjny, ale mam grypę i muszę pracować W SOBOTĘ i iech to będzie okoliczność łagodząca.............
Anna Dorota
-
- 19
- kutny leszek
- 19
- Imie i nazwisko: Leszek
- Województwo: lubelskie
- Kontakt:
- PiotrMochocki
- 19
- piotr brozek
- 20
- Imie i nazwisko: Piotr
- Województwo: małopolskie
- Kontakt:
- PiotrMochocki
- 19
- PiotrMochocki
- 19
do niedawna chodzilem na kyokushin ale sie przeprowadzilem do zdunskiej woli tu tez chodzilem ale bylo jakos dziwnie i przestalem... mam niebieski pas 2 razy bralem udzial w zawodach kumite
1 i 3 miejsce
mysle nad wroceniem do tego stylu walki a jakie jest wasze ulubione kopniecie??
moje mawashi geri jodan
pzdr
1 i 3 miejsce
mysle nad wroceniem do tego stylu walki a jakie jest wasze ulubione kopniecie??
moje mawashi geri jodan
pzdr
www.pajacyk.pl pomĂłż głodnym dzieciom...
pozdrawiam DAMIAN
pozdrawiam DAMIAN
- PiotrMochocki
- 19
- shishiodoshiMeth.
- 20
- Imie i nazwisko: Artur M.
- Województwo: wielkopolskie
ja chodze 4 lata a loking dokladnie naywa sie mawashi geri gedan :-P :-P hehehe
www.pajacyk.pl pomĂłż głodnym dzieciom...
pozdrawiam DAMIAN
pozdrawiam DAMIAN
- PiotrMochocki
- 19
Wiesz,to nie jest do konca takie proste,jak sie moze wydawac .. Tak samo moglbym powiedziec,ze kopac kazdy potrafi .. Tak .. Zgodze sie ..
Ale zapewne z doswiadczenia wiesz,ze kopac,a zadawac ciosy noga to nie jest jedno i to samo i wymaga wiele wysilku,zanim sie tego nauczysz
A praca nog w boksie (chociaz moze sie nie wydawac) jest rowniez bardzo wazna .. Nauke boksowania zaczyna sie od nauki chodzenia
tj. w przod i w tyl dolaczajac do tego prace barkow,bioder i rak