Nożyczki do bonsai??
Nożyczki do bonsai??
Witam,
Znalazłem ostatnio na Allegro dość ciekawe nożyczki (na zdjęciu), niby przeznaczone do cięcia nici. Już mam je w domku i musze powiedzieć że są bardzo fajne do przycinania młodych pędów jak i liści. Szukałem podobnych przeznaczonych typowo do bonsai jednak ich cena szybko wybiła mi z głowy chęć kupna. Może nie są super ale cena przystepna i się sprawdzają a to najważniejsze (nie robie tu żadnej kryptoreklamy).
Pozdrawiam,
Marcin
Znalazłem ostatnio na Allegro dość ciekawe nożyczki (na zdjęciu), niby przeznaczone do cięcia nici. Już mam je w domku i musze powiedzieć że są bardzo fajne do przycinania młodych pędów jak i liści. Szukałem podobnych przeznaczonych typowo do bonsai jednak ich cena szybko wybiła mi z głowy chęć kupna. Może nie są super ale cena przystepna i się sprawdzają a to najważniejsze (nie robie tu żadnej kryptoreklamy).
Pozdrawiam,
Marcin
- Załączniki
-
- NoÂżyczki
- nozyczki.jpg (19.15 KiB) Przejrzano 7203 razy
Bez Obrazy Corfe ale kicz to przypomina twoja wypowiedz. Każdy pomysł jest dobry byle sie psrawdzał(i tu plus w kierunku panterry za pomysłowośc). A Jeśli mi odpowiedz że profesjonale, ze stali szlachetnej i takie tak inne pierdo.... to ja proponuje ci sie rozpedzić i spotkać z nieruchomom ścianą.
Pozdrowienia i powodzenia
Adam KoĽlik
Pozdrowienia i powodzenia
Adam KoĽlik
- Corfe
- 20
- Imie i nazwisko: Michal Golebiowski
- Województwo: opolskie

(z resztą juz nie raz o tym dyskutowaliśmy)
Zgadzam się z tym ze efekt jest wazny a nie metody sposoby i pół środki..
- pozdrawiam

Michał Gołębiowski
www.naturalfine.com
www.naturalfine.com
- piotr brozek
- 20
- Imie i nazwisko: Piotr
- Województwo: małopolskie
- Kontakt: