II Spotkanie w Katowicach
II Spotkanie w Katowicach
Jeśli chcemy się spotykać trzeba się umawiać.
Proponuję 25 czerwca czyli sobota na Campingu na dolinie trzecgh stawow.
Proponuję dlatego na campinu poniewaz nie mozemy liczyc na dobrą pogode na codzięń dlatego na wszelki wypadek przydało by się zadaszenie. Załatwiłem wsyztsko jesli chodzi o formalności zwiazane z przebywanieem na Campingu. Możemy podać dzien i Camping jest dla nas otwarty. Sprawa finansowa jjst rozwiązana - mamy za free.
Proszę o wypowiedż m.in tych co byli i będą obecni w sprawie ustalenia terminu oraaz godziny
Proponuję 25 czerwca czyli sobota na Campingu na dolinie trzecgh stawow.
Proponuję dlatego na campinu poniewaz nie mozemy liczyc na dobrą pogode na codzięń dlatego na wszelki wypadek przydało by się zadaszenie. Załatwiłem wsyztsko jesli chodzi o formalności zwiazane z przebywanieem na Campingu. Możemy podać dzien i Camping jest dla nas otwarty. Sprawa finansowa jjst rozwiązana - mamy za free.
Proszę o wypowiedż m.in tych co byli i będą obecni w sprawie ustalenia terminu oraaz godziny
Krzysiek
Pozdrawiam
Pozdrawiam

- Bartosz Warwas
- 20
- AnnaDorota
- wspieram forum (brąz)
- 20
- Bartosz Warwas
- 20
- AnnaDorota
- wspieram forum (brąz)
- 20
Jesli wiesz gdzie jest klub kajakowy czworka tam nad stawem, to jak bedziesz jechał prosto, tam masz 2 restauracje, jedzieesz dlaej prosto i na prawo masz wielki szyld Camping nr 215
ps, jak bedziecie wjeżdzać to powiedcie prosze po co tam przyjechaliscie i <font color="#FF0000">wogole //ort</font> bo was obsluga wezmie za gosci i skasuje ... :D
ps, jak bedziecie wjeżdzać to powiedcie prosze po co tam przyjechaliscie i <font color="#FF0000">wogole //ort</font> bo was obsluga wezmie za gosci i skasuje ... :D
Krzysiek
Pozdrawiam
Pozdrawiam

No wiec juz <font color="#FF0000">napewno //ort</font> przyjade
tatus sie zaoferowal uff a juz sie martwilem.Zastanawiam sie czy przywozic swoje dzrewka :P jeszcze mnie zbesztacie :D no wezme fikusa <font color="#FF0000">napewno //ort</font>,mame jalowca(takiego malego :D),grubosza,swierki 2i jalowca no i irge :P bedzie caly bagaznik

- Bartosz Warwas
- 20
Ja będe na 100 procent.
Ostatnio zmieniony 17 lis 2007, 13:17 przez Bartosz Warwas, łącznie zmieniany 2 razy.