Czat
ooo nie wiedzialem :P a mozesz mnie doinformowac co gdzie i jak
z gory dzieki.A skoro jest czat to moze umowimy sie ze w konkretny dzien i godzine znajdzie sie na tym czacie wieksza grupa ludzi bo zdaje mi sie ze pewnie nie przesiaduje tam zbyt duzo osób.

Ostatnio zmieniony 12 maja 2005, 23:19 przez Stefanrsko, łącznie zmieniany 1 raz.
sry ale z czym mam sie dostoswać :/ bo w profilu jest jest wszystko co trzeba,a czytajac nowy regulamin chyba wszystko sie zgadz,oprocz nicka a jesli jzu o to chodzi to zawiera moje imie i skrot nazyw miasta Radomsko=rsko.Wydaje mi sie ze wszystko jest zgodne z regulaminem ale jesli sie myle ....to pisz o co chodzi(dokładnie)
No chyba ze chodzi Ci o to ze jest juz czat,wybaczcie nie zuwazylem
Jednak proponuje spotkanie na czacie forum.Moze w najblizszy weeknd?

No chyba ze chodzi Ci o to ze jest juz czat,wybaczcie nie zuwazylem

Widać nie rozumiecie o co mi chodzi!!Z tym ze nie zauwazylem czatu na poczatku to sie zgadzam,ale chodzi mi o to zeby np w sobote o 20 weszlo na czat wieksze grono osob bo nie zauwazylem tam wiekszej aktywnosci a przy takim ogloszeniu <font color="#FF0000">napewno //ort</font> wiecej osob by weszlo o to mi chodzi 

- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Na poczatku Stefanie mielismy ustalony termin - 20:30 w kazdy wtorek. Potem jednak zdecydowalismy, ze codziennie wieczorem bedziemy sie spotykac. Co z tego wyszlo sam widzisz... Mysle jednak, ze jak wejdziesz na chat to na pewno ktos do Ciebie dolaczy. Ja np. zawsze patrze czy ktos jest na czacie ale widzac, ze nie ma tam nikogo, poprostu na niego nie wchodze.
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz