Skoro wszyscy mają teraz sezon na klona, to chciałem coś pokazać.
Na jesieni pokazywałem Wam klona w jesiennych barwach (moj awatar), postanowiłem go w tym roku mocno przyciąć (korzenie i koronę) żeby naprawić błędy w prowadzeniu (nie było sensownego stylu) teraz będzie miotła, bo nic innego z niego już nie dało się wycisnąć
Myślałem że po takiej operacji przynajmniej sezon się będzie zbierał, a tu ... niespodzianka , sami zobaczcie.
Sezon na klona ?
- Pit
- 20
- Imie i nazwisko: Piotr S.
- Województwo: świętokrzyskie
Sezon na klona ?
- Załączniki
-
- mini-klon-kwiecieĂą.JPG (65.76 KiB) Przejrzano 2993 razy
-
- mini-klon-maj.JPG (51.5 KiB) Przejrzano 2992 razy
Piotr
Hmmm miotła jest dosc specyficznym ("najidealniejszym") stylem ... i myslę że nie tak łatwo z tego klona można by było ją uzyskać .
-Pień wyglada na lekko powyginany i trudno było by uzyskać "czystą" miotłę , jeśli jednak nie brać pod uwagę największych "rygorów" tego stylu to można uzyskać 'nieprzeidealizowaną' miotłę .
-Innym mankamentem jest sam gatunek ... :/ K. pospolity tworzy spore liscie na długich ogonkach , ciężko je pomniejszyć a co za tym idzie uzyskać ciekawego shohina ...
Ale cóz ... wyzwanie to wyzwanie , nic tylko życzyć powodzenia .
P.S. ja bym najniższe gałązki nieco bardzieł do dołu skierował .
-Pień wyglada na lekko powyginany i trudno było by uzyskać "czystą" miotłę , jeśli jednak nie brać pod uwagę największych "rygorów" tego stylu to można uzyskać 'nieprzeidealizowaną' miotłę .
-Innym mankamentem jest sam gatunek ... :/ K. pospolity tworzy spore liscie na długich ogonkach , ciężko je pomniejszyć a co za tym idzie uzyskać ciekawego shohina ...
Ale cóz ... wyzwanie to wyzwanie , nic tylko życzyć powodzenia .
P.S. ja bym najniższe gałązki nieco bardzieł do dołu skierował .