[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) ficus rianne - jak go kształtować ? - Strona 3 - Forum poświęcone sztuce bonsai - od ponad 20 lat!
Forum poświęcone sztuce bonsai - od ponad 20 lat!
Bonsai forum, kluby bonsai, książki bonsai, sklepy bonsai - krótko mówiąc prawie wszystko co powinieneś wiedzieć o bonsai.
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
chyba za dużo uciąłem tego biednego fikusa , czy taki kształt jaki przyjąłem jest w miary odpowiedni, najniższą gałązkę po lewej stronie docelowo usunę i pytanie ostatnie: jakiej grubości drut będzie odpowiedni do tej roślinki ? z góry dziękuję za odpowiedzi, za poprzednie również
zapomniałem dodać fotki
ADMIN: Dlatego tez mozna edytowac wlasny posty a nie pisac nowe. Prosze na przyszlosc o tym pamietac.
Krzysiek, drutowaniem go polamiesz. Naprawde.
Sprobuj raczej jakiejs grubszej nitki i to tez ostroznie.
I utnij te najnizsza galazke, drzewku nic nie bedzie.
Zostaw jeszcze przez kilka lat ta dolna galazke, niech pogrubi pien.
Drut. Widze, ze ktos tu nie zna zasad, nieladnie. Bierze sie zazwyczaj drut odpowiadajacy 1/3 grubosci galezi ktora chcemy drutowac.