Wystawa Ksiaż 2005 - propozycje, spotkanie
- Bolas
- wspieram forum (srebro)
- 20
- Imie i nazwisko: Boleslaw Wujczyk
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Widze ze w ankiecie o obecnosci na Wystawie w Ksiazu normalnie tłumy biją. Az 26 ludzi sie wypowiedziało z czego 13% juz wie ze nie bedzie ich na najwaznieszym wydazeniu bonsai w Polsce. Frekwencja az sie serce kroi tym bardziej ze dumna liczba urzytkowników to ponad 200!!!
Wiem ze wiekszosc z nich tylko przeglada posty lub zarejestrowali sie bo chcieli poczytac.
pozdrawiam.
Wiem ze wiekszosc z nich tylko przeglada posty lub zarejestrowali sie bo chcieli poczytac.
pozdrawiam.
Pozdrawiam
Bolesław Wujczyk
Bolesław Wujczyk
@Bolas
Ja też planuję, choć odległość 700 km to pestka!
Jenym z tematów które chciałbym poruszyć to jak zachęćić doświadczonych do udzielania się na naszym forum!
Może założyć dział dla zaawansowanych?? i nie poruszać tam tematów w stylu kupiłem za 5zł ... i co dalej?,
oraz opracowanie kodeksu Bonsaisty ... ? ...
Ja też planuję, choć odległość 700 km to pestka!
Jenym z tematów które chciałbym poruszyć to jak zachęćić doświadczonych do udzielania się na naszym forum!
Może założyć dział dla zaawansowanych?? i nie poruszać tam tematów w stylu kupiłem za 5zł ... i co dalej?,
Bonsaiœci ca³ego œwiata ³¹czcie siê 
Pozdrawiam!
Robert Kotyra

Pozdrawiam!
Robert Kotyra
Mam nadzieje, ze beda jakies fotki z wystawy zamieszczone dla tych niewdziecznikow, ktorzy nie przyjada na wystawe ;). Niestety, do Polski jade dopiero tydzien po wystawie i jest mi przykro z tego powodu bardzo, ale niestety, nic sie nie da zrobic w tym wzgledzie. 

Lepiej mniej wiedziec, niz nic nie wiedziec ;))
Też się nad tym zastanwiałemjacenty_3 pisze:Jenym z tematów które chciałbym poruszyć to jak zachęćić doświadczonych do udzielania się na naszym forum!

Ale nic konkretnego nie mogłem wymyśleć.
Ja np nie mogę jechać dlatego że maturę mam w tym czasie,
lecz na studia wybieram się do Wrocka i chyba nadrobie na warszatach
to co Wy zyskacie na wystawie