No to może się przedstawimy...
-
- 7
- Imie i nazwisko: Sergio Zasa
- Województwo: zachodniopomorskie
- Kontakt:
Witajcie
-
- 7
- Imie i nazwisko: Marcin Markowski
- Województwo: lubelskie
- Kontakt:
Witam wszystkich miłośników bonsai i innych roślin.
-
- 7
- Imie i nazwisko: Olek
- Województwo: małopolskie
- Kontakt:
Cześć, jestem początkującym miłośnikiem bonsai z południa Polski. Dostałem drzewko do pielęgnacji od siostry która wyjechała do USA. Mam nadzieję, że z Wasza pomocą przez rok uda mi się nim opiekować bez szwanku...
-
- 6
- Imie i nazwisko: Patryk
- Województwo: małopolskie
Witam wszystkich. Mam na imię Patryk. Sztuką bonsai interesuję się od niedawna - w zasadzie od czasu pierwszego drzewka zakupionego przez żonę. Mieszkam w Bolesławiu k/Olkusza. Posiadam w chwili obecnej tylko kilka drzewek. Z chęcią nawiąże kontakt z kimś w okolicy kto wprowadzi mnie głębiej w temat i wskaże drogę w tym lesie
-
- 5
- Imie i nazwisko: Seba Stian
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Witam na forum
Witam
Mam na Imie Wiesiek i Bonsai długi czas oglądałem tylko na zdjęciach i na niektórych wystawach . Zawsze byłem przekonany że to nie dla mnie , że braknie mi cierpliwości dlatego skupiłem się na roślinach w ogrodzie . Ale z wiekiem stwierdzilem że może już jestem bardziej cierliwy i pora spróbować ... Tak więc trafiłem na to forum . Chciałbym się głownie skupić na roślinach naszego klimatu .
Pozdrawiam
Mam na Imie Wiesiek i Bonsai długi czas oglądałem tylko na zdjęciach i na niektórych wystawach . Zawsze byłem przekonany że to nie dla mnie , że braknie mi cierpliwości dlatego skupiłem się na roślinach w ogrodzie . Ale z wiekiem stwierdzilem że może już jestem bardziej cierliwy i pora spróbować ... Tak więc trafiłem na to forum . Chciałbym się głownie skupić na roślinach naszego klimatu .
Pozdrawiam
Witam, macie nowego adepta w tej pięknej sztuce
Mam na imię Łukasz, długo szukałem takiego miejsca
Jestem z Świdnika czy ktoś z was mieszka blisko może?
Pozdrawiam
Mam na imię Łukasz, długo szukałem takiego miejsca
Jestem z Świdnika czy ktoś z was mieszka blisko może?
Pozdrawiam