Otwieranie postów z wieloma stronami
- Bolas
- wspieram forum (srebro)
- 20
- Imie i nazwisko: Boleslaw Wujczyk
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Otwieranie postów z wieloma stronami
Kamilu czy można zmienić coś w skrypcie forum by klikając na temat forum od razu otwierała się ostatnia strona w temacie? Często mam tak że jak kliknę w "Nowy temat" który ma już przynajmniej 2 strony i tak otwiera się pierwsza widzę ostatni wpis i często uważam że temat już był a to że wpadł w "Nowy temat" to przypadek. Potem okazuje się że ma kilka stron i trzeba ręcznie przejść do ostatniej. Wiem że można od razu w liście kliknąć ostatnią stronę tematu ale celowanie w ten mały kwadracik nie ułatwia mi tego tym bardziej że i tak z odruchu klikam w temat :D
Pozdrawiam
Bolesław Wujczyk
Bolesław Wujczyk
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Hej,
na stronie "nieprzeczytane posty" przed tematem jest strzalka, ktora prowadzi do pierwszego nieprzeczytanego postu w temacie.
Jesli jest wiecej osob podobnego zdania to oczywiscie moge to zmienic, ze cala nazwa tematu bedzie linkiem do ostatniego postu... czekam na wypowiedzi
na stronie "nieprzeczytane posty" przed tematem jest strzalka, ktora prowadzi do pierwszego nieprzeczytanego postu w temacie.
Jesli jest wiecej osob podobnego zdania to oczywiscie moge to zmienic, ze cala nazwa tematu bedzie linkiem do ostatniego postu... czekam na wypowiedzi
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz