No to może się przedstawimy...
Cześć
Właśnie się tutaj zarejestrowałem - i już się cieszę .
Tematyką interesuję się od dawna, ale była to raczej fascynacja i marzenia. Dopiero od 3 lat zajmuję się roślinami bardziej praktycznie, tzn założyłem w szkole gdzie pracuję ogród z japońskimi akcentami. Całkowicie również zmieniłem mój domowy ogród, też z akcentami ogrodów japońskich. Podkreślam zwrot "akcenty ogrodu japońskiego" Dla mnie to niedościgła fascynacja,ale nie ukrywam że miło mi jak ktoś na moje ogrody mówi "japońskie" - oczywiście od razu zaprzeczam!
Liczę na wiele zdobytych doświadczeń i wiedzę, szczególnie w zakresie pielęgnacji, formowania roślin posadzonych na stałe w ogrodzie. Ponieważ do emerytury mam jeszcze kilka lat to szkolny ogród będzie jeszcze bardziej ... nie pospolity.
Pozdrawiam
Właśnie się tutaj zarejestrowałem - i już się cieszę .
Tematyką interesuję się od dawna, ale była to raczej fascynacja i marzenia. Dopiero od 3 lat zajmuję się roślinami bardziej praktycznie, tzn założyłem w szkole gdzie pracuję ogród z japońskimi akcentami. Całkowicie również zmieniłem mój domowy ogród, też z akcentami ogrodów japońskich. Podkreślam zwrot "akcenty ogrodu japońskiego" Dla mnie to niedościgła fascynacja,ale nie ukrywam że miło mi jak ktoś na moje ogrody mówi "japońskie" - oczywiście od razu zaprzeczam!
Liczę na wiele zdobytych doświadczeń i wiedzę, szczególnie w zakresie pielęgnacji, formowania roślin posadzonych na stałe w ogrodzie. Ponieważ do emerytury mam jeszcze kilka lat to szkolny ogród będzie jeszcze bardziej ... nie pospolity.
Pozdrawiam
Witam,
mam na imie Kuba, moja pasja to koty, wędkarstwo, sport i mam nadzieję, że niebawem zostanie nim bonsai. Swoja przygodę z bonsai zaczynam z ficusem natasja, klonem palmowym, sosną czarną i górska. Zawsze wychodziłem z założenia "jak spadać, to z wysokiego konia", dlatego aż tyle drzewek na początek. Drzewka póki co "siedzą" jeszcze w plastikowych doniczkach i spokojnie je obserwuję. Na wiosnę poprzesadzam i wtedy na pewno wrzucę fotki.
Wiem, że znajdę tutaj ogrom informacji i proszę o wyrozumiałość w przypadku pytań nooba
mam na imie Kuba, moja pasja to koty, wędkarstwo, sport i mam nadzieję, że niebawem zostanie nim bonsai. Swoja przygodę z bonsai zaczynam z ficusem natasja, klonem palmowym, sosną czarną i górska. Zawsze wychodziłem z założenia "jak spadać, to z wysokiego konia", dlatego aż tyle drzewek na początek. Drzewka póki co "siedzą" jeszcze w plastikowych doniczkach i spokojnie je obserwuję. Na wiosnę poprzesadzam i wtedy na pewno wrzucę fotki.
Wiem, że znajdę tutaj ogrom informacji i proszę o wyrozumiałość w przypadku pytań nooba
-
- 11
- Imie i nazwisko: Wojtek
- Województwo: mazowieckie
Witam Wszystkich forumowiczów - miłośników drzewek bonsai. Mam na imię Wojtek i własnie zarejestrowałem się na Waszym forum. Zrobiłem to, ponieważ dostaliśmy z żoną w prezencie drzewko bonsai. Jest to nasze pierwsze drzewko. Wiele roslin mamy w domu, ale takiej rosliny u nas jeszcze nie było. Wiem z doświadczenia, że fora społecznościowe sa kopalnią wiedzy na określony temat. W tej dziedzinie wiedza jest mi niezbędnie potrzebna, bo nie znam tematu. Tak więc na początku będę dużo pytał i maże nudził wytrawnych hodowców drzewek bonsai. Prosze więc o cierpliwośc i wyrozumiałość. Jeszcze raz pozdrawiam Wszystkich i z gory dziekuje. Przepraszam ale w ostatniej fazie pisania tego postu zniknely mi gdzies polskie znaki i nie moge sobie z tym teraz poradzc.
Wojtek
Wojtek
-
- 11
- Imie i nazwisko: Adam R
- Województwo: mazowieckie
Witam wszystkich, jestem Michał z Poznania, od niedawna zainteresowałem się drzewkami bonsai. Tydzień temu kupiłem pierwsze drzewko, mam nadzieję że znajdę tu . i przydatne inforamcje, podrawiam
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
telemarketing call center, ośrodek odwykowy, księgowość lublin, PDF inksaving, serwis komputerow krakow
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
telemarketing call center, ośrodek odwykowy, księgowość lublin, PDF inksaving, serwis komputerow krakow
Ostatnio zmieniony 03 lut 2014, 13:42 przez borówka10, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- 11
- Imie i nazwisko: Karolina
- Województwo: lubuskie
Siema wszystkim, jestem Karolina, bonsai zajmuje się od roku mieszkam w Lublinie.
-----------------------------------------------------------------------------------------
montaż klimatyzacji kraków, targi kielce noclegi, folia bąbelkowa katowice, Skuteczna windykacja, tłumaczenia biuro
-----------------------------------------------------------------------------------------
montaż klimatyzacji kraków, targi kielce noclegi, folia bąbelkowa katowice, Skuteczna windykacja, tłumaczenia biuro
Ostatnio zmieniony 13 sty 2014, 10:55 przez kwiatek34621, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- 11
- Imie i nazwisko: Marek Noga
- Województwo: śląskie
Czesc, z tej strone Marek , jestem z Katowic
---------------------------------------------------------------------------------
bilety autokarowe, myfreecams token hack, clash of clans cheat,, game of thrones s04e01, the witcher 3 full version
---------------------------------------------------------------------------------
bilety autokarowe, myfreecams token hack, clash of clans cheat,, game of thrones s04e01, the witcher 3 full version
Ostatnio zmieniony 20 mar 2015, 11:46 przez Pendulum, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- 11
- Imie i nazwisko: Marek Nowak
- Województwo: lubuskie
Siemanko :D
game of thrones 4 season HD, the witcher 3 wild hunt torrent, chaturbate hack, wieliczka salt mine, weihgt loss diet
game of thrones 4 season HD, the witcher 3 wild hunt torrent, chaturbate hack, wieliczka salt mine, weihgt loss diet
-
- 9
- Imie i nazwisko: Arek
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Kontakt:
Witajcie,
mam na imię Arek. Zamierzam sobie kupić drzewko Bonsai
Moja metoda na sms z internetu do Play na http://sms-z-internetu.pl/play/
-
- 8
- Imie i nazwisko: Marty Na
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Hej,
Nazywam się Martyna i od zawsze marzyłam o własnym drzewku.
Jestem na tym forum bo w końcu chce zrealizować swoje marzenie,
wiem, że jestem w najlepszym miejscu by się czegoś dowiedzieć o pielęgnacji i hodowaniu bonsai.
pozdrawiam
Nazywam się Martyna i od zawsze marzyłam o własnym drzewku.
Jestem na tym forum bo w końcu chce zrealizować swoje marzenie,
wiem, że jestem w najlepszym miejscu by się czegoś dowiedzieć o pielęgnacji i hodowaniu bonsai.
pozdrawiam
Witajcie
-
- 7
- Imie i nazwisko: Kunegunda Pid
- Kontakt:
Dobry wieczór;)