Przesadzanie modrzewia
-
- 11
- Imie i nazwisko: Pawel
- Województwo: śląskie
Przesadzanie modrzewia
Witam, wszystkich. Planuje przesadzenie modrzewia z ogródka. Drzewko ma ok 8 lat, jakieś 2,5-3m wysokości, w zeszłym roku trochę przycinałem (chcę je formować na styl bonsai), ale to w innym temacie. Czy mogę jeszcze obkopać drzewko, czy poczekać do wiosny?
- Przemek R.
- wspieram forum (brąz)
- 17
- Imie i nazwisko: Przemek Radomyski
- Województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Trochę nie termin na modrzewie. Albo wiosna przed otwarciem pąków albo jesień po zrzuceniu igieł, ale musisz mieć dobre miejsce/szklarenkę na przezimowanie.
Przemysław Radomyski
http://przemekradomyski.blog.onet.pl
http://przemekradomyski.blog.onet.pl
-
- 11
- Imie i nazwisko: Pawel
- Województwo: śląskie
Nie chodzi mi o pozyskanie modrzewia lecz przesadzenie drzewa. Nie chcę zniszczyć drzewa więc przesadzanie rozkładam na kilka etapów ale nie jestem pewien czy mogę teraz (sierpień) obkopać roślinę żeby korzenie się zagęściły.
-
- 11
- Imie i nazwisko: Adam R
- Województwo: mazowieckie
Nie wiedziałem że przesadzanie tak starego drzewa jest możliwe :O
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
telemarketing call center, ośrodek odwykowy, księgowość lublin, PDF inksaving, serwis komputerow krakow
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
telemarketing call center, ośrodek odwykowy, księgowość lublin, PDF inksaving, serwis komputerow krakow
Ostatnio zmieniony 03 lut 2014, 13:42 przez borówka10, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- 11
- Imie i nazwisko: Karolina
- Województwo: lubuskie
Jest możliwe pod warunkiem tylko zawsze jest ryzyko że się nie przyjmie...
-----------------------------------------------------------------------------------------
montaż klimatyzacji kraków, targi kielce noclegi, folia bąbelkowa katowice, Skuteczna windykacja, tłumaczenia biuro
-----------------------------------------------------------------------------------------
montaż klimatyzacji kraków, targi kielce noclegi, folia bąbelkowa katowice, Skuteczna windykacja, tłumaczenia biuro