kto i skąd
-
- 12
- Imie i nazwisko: michal
- Województwo: mazowieckie
kto i skąd
witam.Chialbym sie dowiedziec czy jest ktos na forum z okolic wielunia działszyna pajeczna sieradza lub czestochowy ?
Często bywam w Sędziejowicach (połowa drogi z Łodzi do Wielunia, ok. 25 km od Sieradza). Trzymam tam część swoich materiałów.
Pozdrawiam z okolic Poznania
-
- 12
- Imie i nazwisko: michal
- Województwo: mazowieckie
he elegancko dobrze znam sedziejowice mam tam kilku znajomych bonsai interesuje sie juz dluzszy czas od tego roku na powaznie i szukam kogos z okolic kto tez sie interesuje napisz cos wiecej na priwa pozdro
-
- 12
- Imie i nazwisko: Michal
- Województwo: śląskie
Lubliniec
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Hej,
może pamiętacie, dawno temu mieliśmy na forum mapę użytkowników forum. Było to jeszcze za czasów, gdy forum obsługiwało phpbb 2. Teraz korzystamy z 3-ki. Z tego co mi wiadomo, nie ma do aktualnej wersji rozszerzenia, które umożliwiłoby dodanie mapy. Może Wy znacie jakiś sposób na dodanie mapy?
może pamiętacie, dawno temu mieliśmy na forum mapę użytkowników forum. Było to jeszcze za czasów, gdy forum obsługiwało phpbb 2. Teraz korzystamy z 3-ki. Z tego co mi wiadomo, nie ma do aktualnej wersji rozszerzenia, które umożliwiłoby dodanie mapy. Może Wy znacie jakiś sposób na dodanie mapy?
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Hej Bolas,
aktualnie można sortować użytkowników według miasta. Niestety ale wiele osób ma jeszcze "krzaczki" w swoich miejscowościach.
Twój pomysł nie jest zły Bolas --> Moje To Do
aktualnie można sortować użytkowników według miasta. Niestety ale wiele osób ma jeszcze "krzaczki" w swoich miejscowościach.
Twój pomysł nie jest zły Bolas --> Moje To Do
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
- Bolas
- wspieram forum (srebro)
- 20
- Imie i nazwisko: Boleslaw Wujczyk
- Kontakt:
Robercie właśnie o tym pisze że po co mamy pisać i ktoś ma tego szukać w tysiącu odpowiedziach w temacie wystarczy żeby uzupełnić w pełni swój profil tam masz nazwę miejscowości i województwo.
Pozdrawiam
Bolesław Wujczyk
Bolesław Wujczyk
-
- 11
- Imie i nazwisko: Jan Nowak
- Województwo: świętokrzyskie
ja tez kolo Krakowa :D
-----------------------------------------------------------------------------------------------
nieruchomości gdańsk, koszt budowy drogi, nawierzchnie betonowe, nowe mieszkania bydgoszcz
-----------------------------------------------------------------------------------------------
nieruchomości gdańsk, koszt budowy drogi, nawierzchnie betonowe, nowe mieszkania bydgoszcz
Ostatnio zmieniony 19 mar 2014, 12:17 przez LuckyStr1ke, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- 11
- Imie i nazwisko: Mike Donn
- Województwo: kujawsko-pomorskie
ja z Czestochowy
-
- 11
- Imie i nazwisko: Marek Noga
Witam ja z Katowic
-----------------------------------------------------------------------------------------
bilety autokarowe, myfreecams token hack, clash of clans cheat,, game of thrones s04e01, the witcher 3 full version
-----------------------------------------------------------------------------------------
bilety autokarowe, myfreecams token hack, clash of clans cheat,, game of thrones s04e01, the witcher 3 full version
Ostatnio zmieniony 20 mar 2015, 11:45 przez Pendulum, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- 11
- Imie i nazwisko: Marek Nowak
- Województwo: lubuskie
ja z lubuskiego
-------------------------------------------------------------------------------------------
game of thrones 4 season HD, the witcher 3 wild hunt torrent, chaturbate hack, wieliczka salt mine, weihgt loss diet
-------------------------------------------------------------------------------------------
game of thrones 4 season HD, the witcher 3 wild hunt torrent, chaturbate hack, wieliczka salt mine, weihgt loss diet
Ostatnio zmieniony 30 mar 2015, 11:23 przez Marcelinho, łącznie zmieniany 1 raz.