Bonsai SOPOT
- mateuszw
- 12
- Imie i nazwisko: Mateusz
- Województwo: pomorskie
Bonsai SOPOT
Witam, nie bardzo wiedziałem do jakiego tematu się podczepić, mam nadzieję że nie będzie to aż taki problem. Chciałbym się dowiedzieć czy ogrody Bonsai w Sopocie sa otwarte do zwiedziania i czy wgl jeszcze takie coś istnieje bo niestety na stronie internetowej nic nie jest napisane. Pozdrawiam
- maciek3miasto
- 15
- Imie i nazwisko: maciek park
Bonsai SOPOT - z tego co wiem, to Pan Wolkowicz ( bo o nim mowisz) zwina interes. I nie ogrody tylko studio albo jak to woli to sklep.
pozdrawiam maciek knap
- maciek3miasto
- 15
- Imie i nazwisko: maciek park
nic sie w 3miescie nie dzieje. bylo stowarzyszenie i wystawy w Grad hotelu (ostatnia chyba 2006). Pozostaly tylko kontakty telefoniczne. Ja utrzymuje kontak z dwiema osobami i jeszcze 2 nowe doszly (wlasnie dzieki forum), czyli jest nas piatka. czasami spotkamy sie na jakies yamadori, czasami jakis telefon, ale to wszystko. A fajnie jak by cos sie dzialo.
Na tym forum jest grupa Gdanska i oprocz mnie jeszcze jest tam 4 osoby. Ale nie wiem czy te osoby jeszcze zajmuja sie bonsai? Jesli sa tu jakies osoby z okolic 3miasta , wejherowa, redy, rumia, i dalej to fajnie jakby sie zglaszaly TU.
Na tym forum jest grupa Gdanska i oprocz mnie jeszcze jest tam 4 osoby. Ale nie wiem czy te osoby jeszcze zajmuja sie bonsai? Jesli sa tu jakies osoby z okolic 3miasta , wejherowa, redy, rumia, i dalej to fajnie jakby sie zglaszaly TU.
pozdrawiam maciek knap
- Aura
- 11
- Imie i nazwisko: Krzysztof
Witam, też jestem z Wejherowa. Zawodowo zajmuję się projektowaniem, aranżacją ogrodów, pielęgnacją zieleni. W rodzinie leśnicy i szkółkarze W wolnym czasie trochę przesadzam, tnę, podlewam i wykrzywiam. Generalnie kręci mnie sztuka bonsai. Chętnie nawiążę kontakt z kimś z Trójmiasta i okolic.
Pozdrawiam, Krzysztof.
P.s. Są mi znane ugory w okolicy Redy ;)
Pozdrawiam, Krzysztof.
P.s. Są mi znane ugory w okolicy Redy ;)