Tajemnicze V.I.P.
nie lubie sie wypowiadac już na forum , ale cóż... Kamilu nie chcesz tworzyc podziałów a własnie takie powstaja... forum źródło wiedzy hmmm, złudne wrażenie... Carol, chłopie ja też się ucze, ale wiesz co to znaczy dzien pełen zajec, 8h w nocy praca w supermarkecie, o 6.00 rano potrafilem jeszcze w mcdonaldzie lekture czytac i potem cała boża niedziela praca przy roslinach? po 50h doslowanie zasypialem nad drzewami...a na drugi dzien od 8 szkola, (Przemek moze potwierdzic). Żaden mistrz Wam nie pomoze, jak nie bedziecie sami pracować! Chce, umiem , potrafie... i to jest porada od młodego, narwanego, 19latka, czesc.
ps. Macku, ja jestem za Ciechocinkem!!!
ps. Macku, ja jestem za Ciechocinkem!!!
Pozdrawiam,
Marcin Popek
- Przemek R.
- wspieram forum (brąz)
- 17
- Imie i nazwisko: Przemek Radomyski
- Województwo: mazowieckie
- Kontakt:
...
Ostatnio zmieniony 02 cze 2009, 21:23 przez Przemek R., łącznie zmieniany 2 razy.
Przemysław Radomyski
http://przemekradomyski.blog.onet.pl
-
- 17
- Imie i nazwisko: Karol H.
- Województwo: śląskie
Kanapka z chlebem - padłeś powstań.Bolas pisze:Ja pierwsza ksiazke o bonsai kupilem na studiach w akademiku zarłem przez 2miesiace chleb z masłem i cukrem ale kogo to obchodzi?
Nie chodzi tu o robienie podziałów, a wy znowu o integracji. I nie chodzi o to żeby Ci bardziej doświadczeni teraz ciągle siedzieli przy kompie i opiekowali się forum, chodzi o to, że w razie kłopotu czy jakiejś wypowiedzi wiadomo by było do kogo napisać, czy kogo posłuchać. Jeśli głosy są głównie przeciw to pewnie pomysł nie przejdzie i tyle, unoszenie się niczego nie da. Ja może też za szybko napisałem tego posta, bo się wkurzyłem, że kolejne spięcia są na forum, więc sory jak kogoś uraziłem, mam nadzieje, że w końcu będzie lepiej.
- Bushi
- 16
- Imie i nazwisko: Maciek Krawczyk
- Województwo: lódzkie
Celowo napisałem kolejność zdarzeń. Wpierw był pokaz, następnie rozmowa i to my z Martą i Marcinem rozmawialiśmy a Ty podszedłeś do nas, więc z Twojej strony powinna wyjść inicjatywa - takie są niestety zasady savoir vivre. Wcześniej na wystawie nie miałem sposobności rozmawiać czy nawet się przywitać z żadnym z Was, ponieważ byłem zalatany przygotowaniami do pokazu, a i Wy się od razu po przyjeździe na wystawę zawinęliście i dopiero przyszliście na pokaz. Na pokazie siedziałeś bite 4 godziny na wprost mnie, na wprost stolika na którym wpierw sam czyściłem sosnę a potem z Krzyśkiem drutowałem. No ale łatwo mnie przeoczyć w tłumie bo kruszyna ze mnie. A to czy Łukasz czy ktokolwiek inny Cię pominął przy witaniu się to świadczy o wychowaniu a nie intencjach. Już nie wspomnę o tym, że byłeś przed wystawą na moim profilu na NK. No chłopak proszę Cię. Niestety ja mam pamięć niemal, że absolutną więc jeśli chcesz to mogę przytoczyć jeszcze inne fakty a nawet przebieg naszej rozmowy. No fakt możesz mnie nie pamiętać skoro siedzieliśmy w 4 a Ty siedziałeś obok mnie na fotelu. Zatem zastanówmy się czy mówimy o integrowaniu się czy się integrujemy. No ale może wystarczy już tej mojej aktywności na forum.
- Przemek R.
- wspieram forum (brąz)
- 17
- Imie i nazwisko: Przemek Radomyski
- Kontakt:
...
Ostatnio zmieniony 02 cze 2009, 21:24 przez Przemek R., łącznie zmieniany 1 raz.
Przemysław Radomyski
- D@niel
- 16
- Imie i nazwisko: Daniel N
- Województwo: opolskie
Witajcie
Koledzy! Każdy ma poniekąd rację ale powiedzcie sami, jest sen się przegadywać o taką sprawę? To był tylko pomysł, propozycja i każdy ma prawo do własnego zdania. Więc skoro każdy już powiedział to co ma, to może przejdziemy do tego co jest ważne do bonsai!
Pozdrawiam
Koledzy! Każdy ma poniekąd rację ale powiedzcie sami, jest sen się przegadywać o taką sprawę? To był tylko pomysł, propozycja i każdy ma prawo do własnego zdania. Więc skoro każdy już powiedział to co ma, to może przejdziemy do tego co jest ważne do bonsai!
Pozdrawiam
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Kontakt:
Witajcie,
widze ze normalnie nie mozemy o tym temacie porozmawiac, dlatego dodalem do tematu ankiete. Na glosy czekam do konca tygodnia.
PS. Dalsze posty nie na temat beda kasowane.
widze ze normalnie nie mozemy o tym temacie porozmawiac, dlatego dodalem do tematu ankiete. Na glosy czekam do konca tygodnia.
PS. Dalsze posty nie na temat beda kasowane.
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
- Corfe
- 20
- Imie i nazwisko: Michal Golebiowski
widze ze pierwsze zdjecie , kandydatura na tytuł jak w temacie juz padło ...hehehe..
rzuc Kamilu okiem jak ten problem rozwiazano na tym forum :
http://www.forumogrodnicze.info
rzuc Kamilu okiem jak ten problem rozwiazano na tym forum :
Michał Gołębiowski
www.naturalfine.com
www.naturalfine.com
-
- 17
- Imie i nazwisko: Karol H.
O które Ci chodzi? O karty zieloną, srebrną i złotą? Niektóre osoby w dwa dni dostaną złotą... Chyba, że chodzi Ci o serduszko, srebrny pasek na karcie, albo dopisek?Corfe pisze:rzuc Kamilu okiem jak ten problem rozwiazano na tym forum :
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Kontakt:
Michale, rzucilem okiem ale szczerze mowiac postawilbym Tobie podobne pytania co Karol, dlatego czekalem na odpowiedz.
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
-
- 15
- Imie i nazwisko: Pawel S
Z koro odważyłem się napisać pierwszy post i przedstawić maluchy to coś dodam do tego wątku. Panowie byłem na dwóch trzech wystawach i pokazach i co zobaczyłem paru fajnych ludzi (nie odważyłem się jeszcze podejść), a paru zadufanych w sobie. Odczucie moje było takie, źle się czułem, śmiechy hihy, przyszli frajerzy niech se pooglądają. Niektórych rozpoznałem i mam do nich niesmak.
Pozdrawiam
Paweł Słowikowski
Pozdrawiam
Paweł Słowikowski
- Valheru
- 20
- Imie i nazwisko: Marcin S.
Witam Wszystkich
Przyznam że czytam ten temat i pomału staje się coraz bardziej zakręcony.
Trudno jest jedno 'wyróżnienie' dopasować do wszystkich użytkowników.
Nie lepiej rozbić to na dwie kategorie np:
- za wiedzę w skali od 0-100 pkt (czyli od laika do Alfa-i-Omega),
- za sposób bycia w skali od -100 do +100 pkt (czyli od TROLLA do Mistrza opanowania).
I o ile pierwszą kategorię by pilnował Admin tak drugą mogli by wszyscy na wszystkich.
Uzyskamy w ten sposób:
- większą produktywną aktywność na forum
-Może ciut większy szacunek dla osób którzy bardziej niż inni zgłębili się w temat Bonsai. Bo wiem że moja wiedza jest skromna bo się nie rozwijam, natomiast Bolas (który prawie że zemną zaczynał przygodę z Bonsai) ma wiedzę dużo dużo większą, a co poniektórzy stali się Autorytetami (przez duże A) w tym temacie
Może być też taka sytuacja że ktoś np X-siński będzie miał świadomość że jak zwróci się z pytaniem do jednego użytkownika to otrzyma zwięzłą odpowiedź napisaną w czystej polszczyźnie, alboteż będzie musiał przeczekać serię kpin, zbędnej polemiki, inwektyw i po przesianiu pozostałych wyrażeń otrzyma odpowiedź.
Ale jak zaznaczyłem na początku to tylko moja skromna sugestia.
Przyznam że czytam ten temat i pomału staje się coraz bardziej zakręcony.
Trudno jest jedno 'wyróżnienie' dopasować do wszystkich użytkowników.
Nie lepiej rozbić to na dwie kategorie np:
- za wiedzę w skali od 0-100 pkt (czyli od laika do Alfa-i-Omega),
- za sposób bycia w skali od -100 do +100 pkt (czyli od TROLLA do Mistrza opanowania).
I o ile pierwszą kategorię by pilnował Admin tak drugą mogli by wszyscy na wszystkich.
Uzyskamy w ten sposób:
- większą produktywną aktywność na forum
-Może ciut większy szacunek dla osób którzy bardziej niż inni zgłębili się w temat Bonsai. Bo wiem że moja wiedza jest skromna bo się nie rozwijam, natomiast Bolas (który prawie że zemną zaczynał przygodę z Bonsai) ma wiedzę dużo dużo większą, a co poniektórzy stali się Autorytetami (przez duże A) w tym temacie
Może być też taka sytuacja że ktoś np X-siński będzie miał świadomość że jak zwróci się z pytaniem do jednego użytkownika to otrzyma zwięzłą odpowiedź napisaną w czystej polszczyźnie, alboteż będzie musiał przeczekać serię kpin, zbędnej polemiki, inwektyw i po przesianiu pozostałych wyrażeń otrzyma odpowiedź.
Ale jak zaznaczyłem na początku to tylko moja skromna sugestia.
Ostatnio zmieniony 03 cze 2009, 16:38 przez Valheru, łącznie zmieniany 1 raz.
Marcin Sochacki pozdrawia Wszystkich
- wwoadas
- 18
- Imie i nazwisko: Adam Filipiak
Na innych forach spotkalem sie z opcja "Pomógł x razy" moze lepiej cos takeigo niz jakies odznaczenia? Zawsze troche zmotywuje do wypowiedzi i tez bedzie jakims odznaczeniem
Kto się nie rozwija, ten się cofa.
- lukipela
- 16
- Imie i nazwisko: Pawel F
- Województwo: lubelskie
Panowie - może już wystarczy??Warto się tak kłócić o trzy literki pod imieniem??
Przemek - mógłbyś napisać coś więcej o tej wystawie w Lublinie?Gdzie dokładnie,w jakich godzinach,itd?
Przemek - mógłbyś napisać coś więcej o tej wystawie w Lublinie?Gdzie dokładnie,w jakich godzinach,itd?
...