Witam
Kolejny temacik
Rok czasu dał mi dużo do zastanowienia,,,, wiązy w domu dobrze sie rozwiają,,, serisa po wielkim wzroscie (byla naprawde sliczna padla),,, ligust rosnie jak diabel,,, raz w tygodniu go tne,,, wiec tym razem sam nie dokonam jakis konkretnych zmian lecz poprose o .
ta sosenke znalazlem w week kolo domu rodzicow chodze tam czesto i nigdy jej nie widzialem
pewnie do niej doroslem :P
prosze o jakies rady
ps. no dobra zrobilem cos,,, przycialem igly ale to dlatego ze nic nie widzialem majac te super wysokie
pss. nie wiem czy pamietacie walczacego mnie z bukszpanami,,, dostalem wtedy baty,,, nalezalo sie bukszpany padly,,, jednak nie druty je zabily lecz zima,,,
no dobra druty na pewno tez w tym pomogly
a ten meszek wlozylem bo mialem i chcialem zeby sie gdzies rozwinął
sosenka
- bubinek
- 17
- Imie i nazwisko: Kacper B.
- Województwo: wielkopolskie
Może gdybyś ją posadził pod kątem, dałoby się z tego zrobić półkaskadę albo kaskadę, bo teraz to wygięcie pnia nie jest ciekawe...
Te suche gałęzie pousuwaj, poczytaj jak formować sosny i zagęszczaj zieleń. Być może w przyszłości da się coś z tego zrobić, ale nie ekscytuj się zbytnio...
Pozdrawiam!
Kacper
Te suche gałęzie pousuwaj, poczytaj jak formować sosny i zagęszczaj zieleń. Być może w przyszłości da się coś z tego zrobić, ale nie ekscytuj się zbytnio...
Pozdrawiam!
Kacper
..::BuBu::..