.
- krysztof
- 18
- Imie i nazwisko: Krzysztof H
- Województwo: śląskie
Witam. Czy ktoś z Was zamawiał i otrzymał z Ibuki kalendarz? Zamówiłem ok.12 grudnia i do dziś nie otrzymałem, mimo zapytań poprzez maile, smsy, cisza. I jak tu zaufać niby porządnej firmie
.

Krzysztof
Jestem tu, aby nauczyć się.
- krysztof
- 18
Bardzo dziękuje za wiadomości, teraz rozumiem więcej. Oczywiście bardzo chciałbym mieć ten Wasz kalendarz i jeżeli naprawdę jest taka możliwość będzie mi bardzo miło być wśród wybranych =D> . Jeszcze raz dziękuję za odpowiedź, pozdrawiam . I w przyszłości życze udanych kalendarzy i już dziś zgłaszam chęć kupna za rok. 

Krzysztof
- krysztof
- 18
Witam ponownie. Dziś dostałem wasz kalendarz i muszę przyznać że warto było czekać
Jest przejrzysty, ekspozycja drzewek bardzo dokładnie opracowana, fajny efekt dało nabłyszczenie dodatkowe zdjęć i napisu. Na przyszły rok proponuję również wykonanie takiego dużego ściennego kalendarza, na pewno będą chętni. Ja już jestem, z góry się pisze
Pozdrawiam i dziękuje za gratis

Krzysztof
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Krzysztofie,
rok temu Iwona zorganizowala kalendarze z bonsai na sciane. Niestety zainteresowanie bylo za male aby wydac ponownie taki kalendarz. Osobiscie watpie aby w przyszlym roku bylo inaczej.
rok temu Iwona zorganizowala kalendarze z bonsai na sciane. Niestety zainteresowanie bylo za male aby wydac ponownie taki kalendarz. Osobiscie watpie aby w przyszlym roku bylo inaczej.
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Witaj Mariuszu,
zle mnie zrozumiales. Rowniez popieram wydawanie takich kalendarzy, jedankze do tego potrzebne sa pieniazki. Dlatego tez mialem na mysli fakt czy warto jest inwestowac spora sume w kalendarze na sciane gdy nie ma na nie zapotrzebowania? Iwona wie najlepiej ile kalendarzy nie zostalo sprzedanych...
zle mnie zrozumiales. Rowniez popieram wydawanie takich kalendarzy, jedankze do tego potrzebne sa pieniazki. Dlatego tez mialem na mysli fakt czy warto jest inwestowac spora sume w kalendarze na sciane gdy nie ma na nie zapotrzebowania? Iwona wie najlepiej ile kalendarzy nie zostalo sprzedanych...
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
- andrzej sikon
- 17
Witam a może warto by było by Iwona skontaktowała się z Anią i może zrozumie dla czego jej się nie udało Tak jak Mariusz powiedział , czasami kalendarz kalendarzowi nie równy, tak jak zdjęcie zdjęciu czy w końcu bonsai bonsai. Przyczyn takiego stanu rzeczy może byc wiele. Sami dobrze wiemy ile czasami trzeba "spiepszyć: by w końcu coś się udało .Pozdrawiam wszystkich.