Mój pierwszy akcent w nowej odsłonie - szczawik
- Bushman
- 16
- Imie i nazwisko: Wojciech N.
- Województwo: śląskie
Mój pierwszy akcent w nowej odsłonie - szczawik
Witam.
To kusamono zrobiłem kiedyś na warsztatach. Był to bardziej żart niż faktyczna praca, bo doniczka nie była moja, ale wszystkim się podobało. Na kolejnym spotkaniu kupiłem tą donisie i zrobiłem re-make tego kusa.
Dodatkowo wystrugałem dzisiaj do niego stoliczek. Muszę go tylko jeszcze pomalować Jak się wam podoba?
pozdrawiam,
Bushman
PS: wie ktoś jak się ta roślinka nazywa? ostatnio ktoś na spotkaniu ŚGEB ktoś mówił ale nie zapamiętałem
To kusamono zrobiłem kiedyś na warsztatach. Był to bardziej żart niż faktyczna praca, bo doniczka nie była moja, ale wszystkim się podobało. Na kolejnym spotkaniu kupiłem tą donisie i zrobiłem re-make tego kusa.
Dodatkowo wystrugałem dzisiaj do niego stoliczek. Muszę go tylko jeszcze pomalować Jak się wam podoba?
pozdrawiam,
Bushman
PS: wie ktoś jak się ta roślinka nazywa? ostatnio ktoś na spotkaniu ŚGEB ktoś mówił ale nie zapamiętałem
Ostatnio zmieniony 07 lis 2010, 12:24 przez Bushman, łącznie zmieniany 2 razy.
Wojciech N.
- wwoadas
- 18
- Imie i nazwisko: Adam Filipiak
- Województwo: mazowieckie
Super podstawka, naprawde swietnie ja zrobiles. Co do nazwy rosliny to jak brat wroci z wyjazdu to sie zapytam i Ci napisze, bo on studiuje biologie i mial ostatnio botanike, wiec <font color="#FF0000">napewno //ort</font> bedzie wiedzial. Powiedzenia!!
Kto się nie rozwija, ten się cofa.
- Bushman
- 16
Mam zamiar go przyciemnić ale jeszcze nie wiem jak bardzo. Myślałem o dużo ciemniejszym kolorze, np.:
Bushman
Może jak mnie natchnie to zrobię też stolik do drzewka i razem będę komponował kolory. Z tym że najpierw mszę wybrać/kupić doniczkę do drzewka bo aktualna absolutnie mi się nie podoba.
Pozdrawiam,Bushman
Wojciech N.
- ogrodnik
- 17
- Imie i nazwisko: Michal Krzyscin
- Kontakt:
Na spotkaniu ktoś mówił o szczawiku...
Pozdrawiam Michał Krzyścin
http://www.mojerosliny.prv.pl
http://www.mojerosliny.prv.pl
- Pit
- 20
- Imie i nazwisko: Piotr S.
- Województwo: świętokrzyskie
szczwik wygląda super ( zwłaszcza jak zakwita) ale dla mnie to najwiekszy koszmar w ogrodzie, porasta wszystko, doniczki z drzewkami, rabaty a nawet zaatakował trawnik i niczym nie idzie tego zlikwidować nie niszcząc innych roslin...
Piotr
- Bushman
- 16
Zgadza się, to jest szczawik.
Właśnie dorwałem inną odmianę tej rośliny (i kilka innych roślinek). Za chwile spróbuje zmontować jakieś ładne kusa tylko muszę iść nakraść mchu z parkingu przed domem. Dzisiaj widziałem tam bardzo ładny, soczyście zielony mech
Dzięki za nazwę mojej roślinki, sam bym sobie nie przypomniał
pozdrawiam,
Bushman
Właśnie dorwałem inną odmianę tej rośliny (i kilka innych roślinek). Za chwile spróbuje zmontować jakieś ładne kusa tylko muszę iść nakraść mchu z parkingu przed domem. Dzisiaj widziałem tam bardzo ładny, soczyście zielony mech
Dzięki za nazwę mojej roślinki, sam bym sobie nie przypomniał
pozdrawiam,
Bushman
Wojciech N.
- shishiodoshiMeth.
- 19
- Imie i nazwisko: Artur M.
- Województwo: wielkopolskie