Próba integracji
Andrzej, chyba źle mnie zrozumiałeś.. nie chodzi mi o to żeby "starych" nie zapraszać, tylko nie zwracać uwagi na to jak się zachowują, co mówią, ogólnie jaki mają problem z integracją, niech to wszystkich przestanie w końcu obchodzić.. masz rację, są nadal ważnymi osobami w świecie polskiego bonsai, ale jak widać przestało im się chcieć robić cokolwiek dla ogółu, działają tylko we własnym interesie.. myśle, że zbyt długo już czekamy na jakąkolwiek wole do działania z ich strony.. z całym szacunkiem dla osób starszych, ale to wygląda jakby osoby, które zapoczątkowały bonsai w Polsce czuły się już za stare do zorganizowania ogólnoposlkiej wystawy.. chyba w ten sposób dają do zrozumienia, że chcą przekazać "pałeczke" młodszemu pokoleniu
-
- 17
- Imie i nazwisko: Piotr
- Województwo: dolnośląskie
- Kontakt:
- andrzej sikon
- 16
Piotr ....ja po prostu wyznaję zasade ,że "najgłośniejsze są puste dzbany.....".a krowy które dużo ryczą mało mleka dają.! Moi kumple szanują kreatywnych i prężnych młodych ludzi dla tego ......masz ich wsparcie. Tylko Piotrze ......jak w tym kawale........"nie spierdol tego....." pozdrawiam i bierzmy sie do roboty ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A wy koledzy .......POMOZECIE...........?