J.sabina
J.sabina
Czesc Wam.
No to tak na zakonczenie dnia pare zdjec z mojej ostatniej pracy.
Obszerniejsza reacja ukaze sie na mojej stronie.
Pozdrawiam Roman :-)
No to tak na zakonczenie dnia pare zdjec z mojej ostatniej pracy.
Obszerniejsza reacja ukaze sie na mojej stronie.
Pozdrawiam Roman :-)
- Załączniki
-
- 1.JPG (97.39 KiB) Przejrzano 4974 razy
-
- 2.JPG (95.87 KiB) Przejrzano 4974 razy
-
- 3.JPG (62.55 KiB) Przejrzano 4974 razy
-
- 4.JPG (47 KiB) Przejrzano 4974 razy
- wwoadas
- 18
- Imie i nazwisko: Adam Filipiak
- Województwo: mazowieckie
Drzewo mi sie podoba, ladne, ciekawe i jednoczesnie dynamiczne. Jak sie zagesci, to tez zrobi sie bardziej stabilne, co poprawi jeszcze jego wyglad. Moze rzeczywiscie jest troche za duzo martwego, ale na pewno inaczej to bedziemy odbierac, jak przybierze masy zielonej.
Jeste jedna rzecz, ktora mi sie rzuca w oczy i mnie troche razi. Jest to to miejsce, ktore zaznaczylem na czerwono. W tym miejscu nie widac linni zycia, duza ilosc martwego drewna robi taki efekt, jakby to zielen z niej wyrastala. Moze to byc wina oswietlenia, moze wina fotki. Ja odebralem takie wrazenia i to mi sie akurat nie podoba. Mozliwe, ze na to moje odczucie ma jeszcze wplyw zarafiowana ktora przechodzi z gory przez srodek pnia.
Pozdrawiam Adas
Jeste jedna rzecz, ktora mi sie rzuca w oczy i mnie troche razi. Jest to to miejsce, ktore zaznaczylem na czerwono. W tym miejscu nie widac linni zycia, duza ilosc martwego drewna robi taki efekt, jakby to zielen z niej wyrastala. Moze to byc wina oswietlenia, moze wina fotki. Ja odebralem takie wrazenia i to mi sie akurat nie podoba. Mozliwe, ze na to moje odczucie ma jeszcze wplyw zarafiowana ktora przechodzi z gory przez srodek pnia.
Pozdrawiam Adas
- Załączniki
-
- 4_172.jpg (29.23 KiB) Przejrzano 4942 razy
Kto się nie rozwija, ten się cofa.