grab nasadzenie grupowe "lasek"
grab nasadzenie grupowe "lasek"
nastepne moje drzewko
grab w nasadzeniu grupowym . 1 drzewko z ktorego korzenia głownego wyrastaja 3 mniejsze... i ponownie prosba o . w formowaniu i ceciu tego najwiekszego drzewka
z gory dziekuje
grab w nasadzeniu grupowym . 1 drzewko z ktorego korzenia głownego wyrastaja 3 mniejsze... i ponownie prosba o . w formowaniu i ceciu tego najwiekszego drzewka
z gory dziekuje
- Załączniki
-
- Obraz 010.jpg (45.68 KiB) Przejrzano 4912 razy
-
- Obraz 011.jpg (37.89 KiB) Przejrzano 4912 razy
-
- Obraz 007.jpg (35.99 KiB) Przejrzano 4911 razy
Kolego czy ty myślisz że będziemy tobie pomagać z drzewkiem które bezmyślnie wykopałeś z natury nie mając pomysłu na jego prowadzenie (formę). To się również tyczy twoich pozostałych drzewek. Następnym razem jak będziesz coś wykopywał to lepiej wszystko dokładnie przemyśl i zapytaj a dopoero póĽniej chwytaj za łopatę.
viewtopic.php?t=3052
viewtopic.php?t=3052
Pozdrawiam
Tomek Dzieninis
Tomek Dzieninis
zwyczajnie brak mi slow kolego:( ehhh ja sie zastanawiam skad sie bierze taki brak zrozumienia sztuki BONSAI hmmm chyba niewiedza to nie jest usprawiedliwienie tego co zrobiles kolego hmmm stawiam na proznosc i chec posiadania, rozumie takie pobutki, ale do czego to doprowadzilo? mam nadzieje ze jestes szczesliwy posiadaja swoje "BONSAI" ja jakos na ten widok posmutnialem:( pozdrawiam serdecznie[/b]
-
- 18
- PiotrMochocki
- 18
-
- 20
- Imie i nazwisko: mar
- Województwo: małopolskie
Abstrahując termin pozyskania, który pominąłęś z chęci posiadania rośliny, zobacz ile czasu zajmuje stworzenie czegoś, z powiedzmy, "niczego".
http://walter-pall.de/ahorn4.htm
Jeśli masz taką wizję i dodatkowo uda się utrzymać rośliny przy życiu to gratulacje.
http://walter-pall.de/ahorn4.htm
Jeśli masz taką wizję i dodatkowo uda się utrzymać rośliny przy życiu to gratulacje.
Pozdrawiam
Marek
Marek