Jałowiec kaskada ( może pół )
- Dragonww
- 18
- Imie i nazwisko: Wojtek Winiarski
- Województwo: śląskie
Jałowiec kaskada ( może pół )
W nawiasie może bo nie wiadomo czy góra przeżyje Drzewko formowane w niedziele na spotkaniu w Sosnowcu. Chciałbym wszystkim podziękować za . przy drzewku. Stomeksowi za użyczenie rafii i narzędzi. I oczywiście organizatorom za miejsce pod daszkiem bo lało strasznie. A wracając do drzewka: nie jest skończone, materiał cieniutki ale traktowałem je jako trening ( choć jestem zadowolony z niego ), jedna gałązka została lekko nadłamana i dlatego jest przyczepiona drutem do boku. Sugestie bardzo mile widziane.
- Załączniki
-
- Z gĂłry
- DSC04814.JPG (90.51 KiB) Przejrzano 2459 razy
-
- Lewa
- DSC04813.JPG (92.72 KiB) Przejrzano 2458 razy
-
- Prawa
- DSC04812.JPG (90.75 KiB) Przejrzano 2458 razy
-
- PrzĂłd
- DSC04811.JPG (90.18 KiB) Przejrzano 2458 razy
-------------------------------------------------------
Wojtek
Bonsai - sztuka sÂłuchania natury...
Wojtek
Bonsai - sztuka sÂłuchania natury...
Witam,
Bardzo podoba mi się to miejsce gdzie będzie kiedyś jin. (tak myślę że będzie :-P ). Drzewko potrzebuje jeszcze trochę uporządkowania. Jakieś pięterka by się przydaly. Załączam moją propozycję do jakiej bym dążył. Oczywiście zrobiłbym fajny jin i trochę shari żeby ożywić linię pnia. Han-kengai wedłóg mnie odpada bo jest za duża przerwa w zieleni między gałęzią na górze a następną. Powodzenia.
Bardzo podoba mi się to miejsce gdzie będzie kiedyś jin. (tak myślę że będzie :-P ). Drzewko potrzebuje jeszcze trochę uporządkowania. Jakieś pięterka by się przydaly. Załączam moją propozycję do jakiej bym dążył. Oczywiście zrobiłbym fajny jin i trochę shari żeby ożywić linię pnia. Han-kengai wedłóg mnie odpada bo jest za duża przerwa w zieleni między gałęzią na górze a następną. Powodzenia.
- Załączniki
-
- dsc04812_317.jpg (40.53 KiB) Przejrzano 2418 razy
Pozdrawiam,
Jarosław Kobyra
“Do not search for the master, search for what the master is searching for!”
Jarosław Kobyra
“Do not search for the master, search for what the master is searching for!”