Jalowiec
wietrze podstep fota jest tak zrobiona ze pien odchodzi od ogladajacego, wiec czuje ze diabel tkwi w szczegolach , ale jestem zdania jak wwoadas
- shishiodoshiMeth.
- 19
- Imie i nazwisko: Artur M.
- Województwo: wielkopolskie
Byłem ciekawy czy wszystkie jiny zostaną, a ich nawet przybyło.
Wg mnie pierwsza gałąĽ też by mogła się bardziej chylić, tak jak zauważył Kamil.
Kolejne piękne drzewo na koncie. Gratuluję!
Cieszę się bardzo, że przyjezdasz niebawem na warsztaty i bedziemy mogli sie od Ciebie uczyć. Do zobaczenia!
Wg mnie pierwsza gałąĽ też by mogła się bardziej chylić, tak jak zauważył Kamil.
Kolejne piękne drzewo na koncie. Gratuluję!
Cieszę się bardzo, że przyjezdasz niebawem na warsztaty i bedziemy mogli sie od Ciebie uczyć. Do zobaczenia!
Artur
- Sentinel
- 19
- Imie i nazwisko: Bartosz K
- Województwo: wielkopolskie
- Kontakt:
Witam,
piękna praca Romanie. Zastanawiam się teraz nad przyszłością tego drzewka.
Widać, że gałąĽ która stała się pniem ma na całej długości mniej więcej podobną grubość. Teraz, po formowaniu, chyba nie będzie łatwo sprawić by zaczęła się zwężać.
Kolejna rzecz to nebari. Jest już bardzo fajne ale korzenie idą mocno w dół od frontu. Zamierzasz Romanie zastosować jakieś odciągi podczas przesadzania, żeby je wypoziomować? Może jest to dobry materiał do posadzenia na skale?
Pozdrawiam i do zobaczenia na warsztatach
Bartek
piękna praca Romanie. Zastanawiam się teraz nad przyszłością tego drzewka.
Widać, że gałąĽ która stała się pniem ma na całej długości mniej więcej podobną grubość. Teraz, po formowaniu, chyba nie będzie łatwo sprawić by zaczęła się zwężać.
Kolejna rzecz to nebari. Jest już bardzo fajne ale korzenie idą mocno w dół od frontu. Zamierzasz Romanie zastosować jakieś odciągi podczas przesadzania, żeby je wypoziomować? Może jest to dobry materiał do posadzenia na skale?
Pozdrawiam i do zobaczenia na warsztatach
Bartek
Pozdrawiam
Bartek
Bartek
Czesc Bartek.
Ta galaz tak wyglada bo jest zabastowana.W rzeczywistosci wyglada ona naprawde dobrze :-)
Nebari jest bez zastrzezen , powiedzialbym nawet ze jest b.dobre.
Co do przesadzania to chyba juz nie bedzie moj problem,drzewo bedzie sprzedane ;-)
Do zobaczenia Ciao Pozdrowienia dla ...... Asi ? Ciao
Ta galaz tak wyglada bo jest zabastowana.W rzeczywistosci wyglada ona naprawde dobrze :-)
Nebari jest bez zastrzezen , powiedzialbym nawet ze jest b.dobre.
Co do przesadzania to chyba juz nie bedzie moj problem,drzewo bedzie sprzedane ;-)
Do zobaczenia Ciao Pozdrowienia dla ...... Asi ? Ciao
- lukas_gr
- 19
- Imie i nazwisko: Lukasz Grochowski
- Województwo: mazowieckie
- Kontakt:
Jak dla mnie to pierwsza galaz jest za nisko, troche nielogiczne jest to drzewo- z jedenj strony taki duzy jin (spowodowany udezeniem pioruna czy ciezkimi wyarunkami srodowiska w ktorym drzewo rosla) a z drugiej strony taka duza korona (duzo zielonego). Moim zdaniem to drzewo wygladalo by ladniej gdyby korona po pierwsze zaczynala sie troszke wyzej a po drugie mila troszke mnie "zielonego"
Pozdrawiam Łukasz Grochowski