Nowy jałowiec
Nowy jałowiec
Wczoraj kupiony. Co o nim sądzicie? Macie jakieś propozycje?
- Załączniki
-
- jaÂłowiec 1.JPG (94.24 KiB) Przejrzano 10809 razy
-
- jaÂłowiec 2.JPG (91.96 KiB) Przejrzano 10810 razy
-
- Piesek wszedÂł w kadr :P
- jaÂłowiec 3.JPG (92.19 KiB) Przejrzano 10809 razy
-
- jaÂłowiec 4 jin.JPG (69.95 KiB) Przejrzano 10810 razy
Ostatnio zmieniony 31 lip 2006, 11:50 przez Adek, łącznie zmieniany 2 razy.
- PiotrMochocki
- 19
- Bolas
- wspieram forum (srebro)
- 20
- Imie i nazwisko: Boleslaw Wujczyk
- Województwo: śląskie
- Kontakt:
Zbuduj korone z posiadanych aktualnie galazek. Nad zmiana formy bedziesz zastanawial sie w miare zageszczania sie chmurek i zastepowania jedna galez inna bardziej rozwinieta. Tworzac korone z kilku galezi podejmujesz wieksze ryzyko tego ze jesli choc jedna padnie potrwaja wieki nim odbudujesz ubytek.
Pozdrawiam
Bolesław Wujczyk
Bolesław Wujczyk
ja bym się zgodził z wodasem, ta gałązka po lewo jest zbyt gruba i jakoś nie pasuje, poza tym przy tak względnie wysokim drzewku, to trzeba zostawić dosyć mało zieleni i jak zostawisz to po prawo i zagęścić to może być ciekawy literat, ja bym go jeszcze trochę wyprostował, bo teraz to dziwnie wygląda, ewentualnie trochę powyginał pień żeby był taki bardziej falowaty, na dole większy pók zrobić, a przy górze mniejszy i ładna zieleń by pasował, są 2 wyjścia które ci się bardziej spodoba to twój wybór, pozdrawiam
Marcin Wwa
- PiotrMochocki
- 19
też tak myślę, to drzewko po prawej wygląda jak virtual drzewka po lewej, tzn jego wygląd za kilka lat kiedy przybędzie właśnie zielonej masy, a gałęzie lekko zgrubieją i w wyniku formowania będą nieco inaczej wygięte (chociaz w tym wypadku są bardzo nieznaczne różnice)
Nie Istnieje Droga ProwadzÂąca Do Pokoju - PokĂłj Jest DrogÂą... / Marcin
-
- 18