Drut miedziany czy aluminiowy??
-
- 18
- Imie i nazwisko: XXx
- Województwo: podkarpackie
- Kontakt:
możesz się pokusić o dowiedzenie warsztatu w którym naprawia się silniki elektryczne (uzwojenia w takich silnikach są miedziane) - może mają coś na zbyciu; możesz popytać gdzieś gdzie wymieniają instalacje elektryczne (np. w warsztatach elektrycznych) itp.
ostatecznie możesz sobie kupiś zwykły kabel elektryczny - w środku jest drut miedziany, mozna też poszukać w hurtowniach elektrycznych itp.
pozdrawiam
sebastian
ostatecznie możesz sobie kupiś zwykły kabel elektryczny - w środku jest drut miedziany, mozna też poszukać w hurtowniach elektrycznych itp.
pozdrawiam
sebastian
Ostatnio zmieniony 15 paź 2012, 14:14 przez seba.dawi, łącznie zmieniany 1 raz.
- Agula76
- 18
- Imie i nazwisko: AgaG
- Województwo: śląskie
Mam pytanie czy ktoś kupił już ten drut na allegro ? http://www.allegro.pl/item130564035_dru ... onsai.html
Jak on się ma do "profesjonalnego" czy nie jest za miękki?
Takie mam wrażenie, że nie jest zbyt sztywny.
Jak on się ma do "profesjonalnego" czy nie jest za miękki?
Takie mam wrażenie, że nie jest zbyt sztywny.
Bolas - mam taką propozycję, przekopiuj swój post napisany na formu PAB-u (w końcu masz do niego prawa autorskie wraz z ewentualnymi dodatkowymi wnioskami wynikającymi z tamtej dyskusji. Piszę o tym dlatego, że forum PAB-u jest przekształcane, coś tam z nim robią i niewykluczone, że wkrótce link się zdezaktualizuje. I znowy ludziska będą zadawać te same pytania, a tak będzie gotowe kompedium.
Ago - ten drut z pewnością nie jest zbyt sztywny, jeśli rzeczywiście jest to oryginalny japoński drut aluminiowy, oksydowany - to jest to drut profesjonalny.
pozdr
Paweł
Ago - ten drut z pewnością nie jest zbyt sztywny, jeśli rzeczywiście jest to oryginalny japoński drut aluminiowy, oksydowany - to jest to drut profesjonalny.
pozdr
Paweł
- Bolas
- wspieram forum (srebro)
- 20
- Imie i nazwisko: Boleslaw Wujczyk
- Kontakt:
Forum PAB jest jedno aktualne www.bonsai.pl/forum/ reszta jest tylko zawieszona by nie potracic info juz w nich zawarte.Chcialem tylko dac wzmiankę o dyskusji ktora wynikla nie tylko miedzy mna a Mariuszem Komsta.
Jestem moderatorem tych forow wiec cos o tym wiem i jesli ja ich nie usune nikt tego nie zrobi nie martw sie.
Jestem moderatorem tych forow wiec cos o tym wiem i jesli ja ich nie usune nikt tego nie zrobi nie martw sie.
Pozdrawiam
Bolesław Wujczyk
Bolesław Wujczyk
- fidelpatcha
- wspieram forum (brąz)
- 18
- Imie i nazwisko: Damian Skiba