Bonsai a Rówieśnicy z osiedla
- PiotrMochocki
- 19
U mnie to raczej troche sie dziewczyny podsmiewuja,ze ogordnik,kiedys mi naurodzinkinawet ogrodniczki kupiły ,ale ogólnie nie przeszkadza mi to,robie to co lubię,i jakies bicie czy przemoc,nic nie rozwiaze,kazdy ma prawo do własnego zdania i poglądów,przemoc powinna byc to ostatnia rzecz która sie robi,do siebie samego lub osoby drugiej,tak jestem uczony na treningach
----Co Cię nie zabije,to Cie wzmocni----Pozdrawiam Piotr Mochocki
- Corfe
- 20
- Imie i nazwisko: Michal Golebiowski
- Województwo: opolskie
chyba kazdy na początku spotykał sie dziwnym spojzeniem czy komentarzami osób trzecich , Kamil przytoczył sytuacje kiedy 2 lata temu dwóch laików postanowiło zrobić fortune na moich "badylach" ...najbardziej załowałem wtedy Jarzębinki , - udało sie z pomocą Policji odzyskać wszystkie rośliny , ale musisz tez pamiętać ze dla zwyczajnych ludzi my jesteśmy chyba nadającymi na troche innych falach ( na pewno inaczej postrzegamy drzewa) - mamy nad nimi przewage którą czasem warto wykozystać jak napisał Bolas..
głowa do góry ....jak kiedyś doczekamy to jeszcze zobaczymy ich opadniete kopary
głowa do góry ....jak kiedyś doczekamy to jeszcze zobaczymy ich opadniete kopary
a u mnie jest pełna akceptacja, ... wiadomo (biol-chem) kazdy cos <font color="#FF0000">choduje //ort</font> zielonego )
zeby niebylo skojazen to są to roslinki typu rosiczki dzbaneczniki ) itp. dziwactwa
takze niekogo niedziwi ze panowie na przerwach sobie rozmawiaja o swoich skarbach ) sam ostatnio zaczelm chodowle rosiczki )
i od kilku tygdni interesuje mnie sztuka bonsai ) coraz wiecej czytam. duzo informacji czerpie z tego forum
a co do przemocy to maksymalnie jej unikam ) nawet wtedy gdy trzeba wiatrować się z danego miejsca :PP )
zeby niebylo skojazen to są to roslinki typu rosiczki dzbaneczniki ) itp. dziwactwa
takze niekogo niedziwi ze panowie na przerwach sobie rozmawiaja o swoich skarbach ) sam ostatnio zaczelm chodowle rosiczki )
i od kilku tygdni interesuje mnie sztuka bonsai ) coraz wiecej czytam. duzo informacji czerpie z tego forum
a co do przemocy to maksymalnie jej unikam ) nawet wtedy gdy trzeba wiatrować się z danego miejsca :PP )
witam wszystkich jestem nowy )