[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/kinerity/bestanswer/event/main_listener.php on line 514: Undefined array key "poster_answers" [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4183: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3068) uzupełnienia - style - Forum poświęcone sztuce bonsai - od ponad 20 lat!
Forum poświęcone sztuce bonsai - od ponad 20 lat!
Bonsai forum, kluby bonsai, książki bonsai, sklepy bonsai - krótko mówiąc prawie wszystko co powinieneś wiedzieć o bonsai.
Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dołączyłbym do "warto przeczytać, lub dla początkujących" Style formowania BONSAI
Oprócz nazwy stylu, wymowy, zdjęć przykładowych, doniczek najbardziej odpowiednich do tego stylu, dołaczyłbym najbardziej znane BONSAI-e z podaniem autorów!
Jeszcze jedna dodatkowa uwaga to najbardziej odpowiedni gatunek, lub najczęścej formowany
Zgadzam się w zupełności, jestem poczatkująca i pierwszym postem kiedy wyszukiwałam "style" była własnie post jacentego, dletego natychmiastowo reaguje.
Bardzo mi tego brakuje, w Młodym Techniku opis jest zdecydowanie niewystarczający.
Oczywiście wiadomo, że każdy może kupic sobie książkę, albo poszukać w necie, ale skoro jest juz takie kompendium wiedzy to tego także nie powinno zabraknąć.
Pozdrawiam.