III Spotkanie w Katowicach - MAJ 2006
- AnnaDorota
- wspieram forum (brąz)
- 20
Postaram się Aniu !
Tylko nie wiem czy z "materiałem" cos wypali.
Ale w końcu równie ważne jest chyba żeby się po prostu spotkać "face to face", obgadać kilka ciekawych spraw, poszerzyć horyzonty, popracować może z innymi...
Mam nadzieję, że uda mi się choć kilkoro z Was w końcu pozanć "na zywo"
Tylko nie wiem czy z "materiałem" cos wypali.
Ale w końcu równie ważne jest chyba żeby się po prostu spotkać "face to face", obgadać kilka ciekawych spraw, poszerzyć horyzonty, popracować może z innymi...
Mam nadzieję, że uda mi się choć kilkoro z Was w końcu pozanć "na zywo"
"Nie w poznaniu le¿y szczêœcie, lecz w d¹¿eniu do niego"
Edgar Alan Poe
Edgar Alan Poe
Kurde spotkalbym sie z Wami, ale mieszkam kolo Olsztyna- czyli troche daleko. Własnego transportu nie mam więc tylko pozostaje PKP. Czyli żadnych drzewek nie miałbym jak przywieĽć ale wywiózłbym wiedze :-P
Kto wie może na następne spotkanie..., bo na tym nie moge być.
Kto wie może na następne spotkanie..., bo na tym nie moge być.
Ostatnio zmieniony 22 maja 2006, 16:54 przez musco, łącznie zmieniany 1 raz.
Jacek
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
A wiec ja sie nie zjawie na spotkaniu Nastepnym razem postaram sie wszystko tak ulozyc aby jednak sie zjawic.
Mam dla Was propozycje. Co powiecie na zalozenie wirtualnych klubow bonsai? Tzn. np. sa teraz osoby z forum, ktore spotykaja sie w Katowicach. Czemu nie pomyslec nad innymi miejscami w Polsce? Mamy mape i mozemy zobaczyc gdzie najwiecej jest skupionych milosnikow bonsai. Udalo sie nam zgromadzic grupke ludzi aby spotykac sie w Katowicach, a wiec czemu nie sprobowac z innymi miejscami w Polsce? Np. Poznan?
Na pewno nikt tam nie zaglada ale na gorze jest link do grup. Stworzylem wlasnie nowa grupe, ktora jest otwarta dla Wszystkich. Osoby, ktore sa zdania, ze sa wstanie w miare mozliwosci byc na kazdym spotkaniu w Katowicach, moga sie tam dopisywac. Chetnie zaloze inne grupy.
Czekam na Wasze sugestie.
Mam dla Was propozycje. Co powiecie na zalozenie wirtualnych klubow bonsai? Tzn. np. sa teraz osoby z forum, ktore spotykaja sie w Katowicach. Czemu nie pomyslec nad innymi miejscami w Polsce? Mamy mape i mozemy zobaczyc gdzie najwiecej jest skupionych milosnikow bonsai. Udalo sie nam zgromadzic grupke ludzi aby spotykac sie w Katowicach, a wiec czemu nie sprobowac z innymi miejscami w Polsce? Np. Poznan?
Na pewno nikt tam nie zaglada ale na gorze jest link do grup. Stworzylem wlasnie nowa grupe, ktora jest otwarta dla Wszystkich. Osoby, ktore sa zdania, ze sa wstanie w miare mozliwosci byc na kazdym spotkaniu w Katowicach, moga sie tam dopisywac. Chetnie zaloze inne grupy.
Czekam na Wasze sugestie.
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz