buk
buk
Witam. przedstawiam na forum moje dzrzewko.?Jest to buk pozyskany w zeszlym roku.Lekko je uformowalem (dolaczam zdiecie)i chcial bym otrzymac efekt taki jak na zalaczniku.Wydaje mi sie ze za wysoko zaczyna sie pierwsza linia galezi i chcial bym to zmienic.Prosze o odpowiedzi jak kto to widzi.
- Załączniki
-
- forma do ktorej dÂąrze
- gand-g0106.jpg (34.56 KiB) Przejrzano 7597 razy
-
- IMG_0660.JPG (30.5 KiB) Przejrzano 7586 razy
Ostatnio zmieniony 04 maja 2006, 17:20 przez lukas, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam,
Łukasz tak jak Ci mówiłem, obciąć tą gałąĽ w tym miejscu, co zaznaczyłem na czerwono na zdjęciu. Z gałązki bocznej wyprowadzić czubek. Całe drzewko przechylić delikatnie w lewo. Za mocno leci na prawą stronę i nie ma tego balansu. Jak uda Ci się dogadać z przyszłą teściową :soczek: to posadĽ go u Niej w ogródku. W przyszłym roku pomyślimy nad odkładem powietrznym żeby trochę obniżyć część zieloną
Łukasz tak jak Ci mówiłem, obciąć tą gałąĽ w tym miejscu, co zaznaczyłem na czerwono na zdjęciu. Z gałązki bocznej wyprowadzić czubek. Całe drzewko przechylić delikatnie w lewo. Za mocno leci na prawą stronę i nie ma tego balansu. Jak uda Ci się dogadać z przyszłą teściową :soczek: to posadĽ go u Niej w ogródku. W przyszłym roku pomyślimy nad odkładem powietrznym żeby trochę obniżyć część zieloną

- Załączniki
-
- img_0660_611.jpg (30.55 KiB) Przejrzano 7526 razy
Pozdrawiam
Tomek Dzieninis
Tomek Dzieninis
- shishiodoshiMeth.
- 20
- Imie i nazwisko: Artur M.
- Województwo: wielkopolskie