III Spotkanie w Katowicach - MAJ 2006
Witam,
z braku czasu dawno nie odwiedzałem tego forum i po "powrocie" widzę 1200 postów do przeczytania
Co do mojego przyjazdu - nie wykluczam. Zawsze jestem chętny do poznania nowych osób i pogadania o bonsai.
Nie wiem tylko dlaczego Ziemniok tak bardzo sie na mnie uparłeś?
Do poziomu Romana mi strasznie daleko. Może to i jest miłe, ale muszę jednak sprostować mylne wyobrażenie o moim poziomie.
Może i byłem na paru powazniejszych wystawach, ale nie mogę się zgodzić na stawianie mnie w jednej linii z kimś o wiele bardziej doświadczonym.
Postaram się śledzić ten wątek i jak tylko termin i czas mi na to pozwoli, z chęcią się w tamte okolice zapuszczę i spotkam znajomych
Pozdrawiam
Piotr Gawarecki
z braku czasu dawno nie odwiedzałem tego forum i po "powrocie" widzę 1200 postów do przeczytania
Co do mojego przyjazdu - nie wykluczam. Zawsze jestem chętny do poznania nowych osób i pogadania o bonsai.
Nie wiem tylko dlaczego Ziemniok tak bardzo sie na mnie uparłeś?
Do poziomu Romana mi strasznie daleko. Może to i jest miłe, ale muszę jednak sprostować mylne wyobrażenie o moim poziomie.
Może i byłem na paru powazniejszych wystawach, ale nie mogę się zgodzić na stawianie mnie w jednej linii z kimś o wiele bardziej doświadczonym.
Postaram się śledzić ten wątek i jak tylko termin i czas mi na to pozwoli, z chęcią się w tamte okolice zapuszczę i spotkam znajomych
Pozdrawiam
Piotr Gawarecki
Soul_666 - żarcie każdy zabiera swoje - PRAWDOPODOBNIE na Campoingu będzie od maja otwarty mały bar ale jest to jeszcze nie pewne.
Co do jedzenia - każdy swoje może przywieśc - na miejscu jest do dyspozycji kuchnia letnia z grillem jak i wędzarnia.
Garas > może i Twoje umiejętności są mniejsze od paru osób ale są większe od moich i to chyba znacznie
Pozdro
A więc tak : Termin : niedziela 28 maja o godzinie 11:00 na Campingu w KAtowicach ( niektórzy mogą miec problem z dojazdem - u góry jest mapka, chodzi o Camping na Dolinie Trzech Stawów.
Gdy zjeżdzacie z autostrady jedziecie prosto, będzie rozgałęzienie w lewo i prosto więc dalej prosto - potem cały czas prosto , przejeżdzacie obok parkingu i dwóch restauracji po czym zaraz przed mostem po lewej stronie jest wjazd.
Co do jedzenia - każdy swoje może przywieśc - na miejscu jest do dyspozycji kuchnia letnia z grillem jak i wędzarnia.
Garas > może i Twoje umiejętności są mniejsze od paru osób ale są większe od moich i to chyba znacznie
Pozdro
A więc tak : Termin : niedziela 28 maja o godzinie 11:00 na Campingu w KAtowicach ( niektórzy mogą miec problem z dojazdem - u góry jest mapka, chodzi o Camping na Dolinie Trzech Stawów.
Gdy zjeżdzacie z autostrady jedziecie prosto, będzie rozgałęzienie w lewo i prosto więc dalej prosto - potem cały czas prosto , przejeżdzacie obok parkingu i dwóch restauracji po czym zaraz przed mostem po lewej stronie jest wjazd.
Krzysiek
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- Kamil
- Administrator
- 20
- Imie i nazwisko: Kamil Jackiewicz
- Województwo: opolskie
- Kontakt:
Przemku, wprawdzie na takich spotkaniach mam malo do powiedzenia (nie jestem tam adminem ) ale uwazam, ze powinno byc to bezalkoholowe spotkanie:SouL_666 pisze:A jak z napojami .. ... ?? .. .. No wiecie o co mnie chosi :-P
1. spotykamy sie aby delektowac sie bonsai a nie alkoholem
2. Wsrod nas beda osoby niepelnoletnie
Co do mojego wyjazdu to wszystko sie okaze po swietch, zobaczymy...
Pozdrawiam,
Kamil Jackiewicz
Kamil Jackiewicz
Wiem . . . Chodzi ot to, że jak byłem już na kilku spotkaniach forumowiczów to na koniec, siadało się przy ognichu tudzież grillu .. . .. Kiełbaska, szaszłyczek . .. .. A do tego zimny Lech jest wskazany .. . .
Nie mówię, że przyjeżdzamy ok 11 otwieram po 3 pifka .. .. Potem ok 13 kolejne 3 i tak po spotkaniu każdy pamięta poranek dnia następnego . .. . . .. .. .
Nie mówię, że przyjeżdzamy ok 11 otwieram po 3 pifka .. .. Potem ok 13 kolejne 3 i tak po spotkaniu każdy pamięta poranek dnia następnego . .. . . .. .. .
A jeżeli np ja posiadam tylko 2 market bonsai . .. .. Co wtedy ?? .. .. .. Niestety nie mam mozliwości hodowania np outdoor . . .. . Mam tylko balkon i niezbyt przychylnych dziadków :-P . .. .. A mam jeszcze wiąza który może ma kilka gałązek . ... . W sumie malutkie . .. Ale to jest jedyne cudo co posiadam a dało by się spróbować formowania, naciągów przycięcia lub innego zabiegu .. .. . . . .. ..