chwalipieta ze mnie ;)
chwalipieta ze mnie ;)
Od jakiegos czasu oprocz opieki nad moimi drzewkami zajmuje sie malowaniem- glownie akwarel. I tu chce sie nieskromnie pochwalic, ze dzieki tematowi drzewa w naturze - namalowalam jedna z moich akwarel. Mam nadzieje, ze odgadniecie, ktora to fotka.
Pozdrawiam wiosennie i przedswiatecznie.
Pozdrawiam wiosennie i przedswiatecznie.
- Załączniki
-
- Akwarela Nad urwiskiem
- IM002637.jpg (89.3 KiB) Przejrzano 5861 razy
Lepiej mniej wiedziec, niz nic nie wiedziec ;))
- piotr brozek
- 19
- Imie i nazwisko: Piotr
- Województwo: małopolskie
- Kontakt:
-
- 18
- fater
- 20
- Imie i nazwisko: Roman S.
- Województwo: śląskie
Bardzo piękny obrazek. Evo, a czy myślałaś o malowaniu drzewek bonsai? Takie obrazki mogłyby być świetnym uzupełnieniem bonsajowego kącika w mieszkaniu.
Latem zeszłego roku miałem przyjemność być na wczasach w Sromowcach Niżnych, leżących u samych stóp Trzech Koron. Nie omieszkałem kupić najbardziej charakterystycznych pocztówek z tego rejonu. Oczywiście z racji zainteresowania bonsai, najbardziej podobały mi się widokówki przedstawiające tę właśnie sosnę rosnącą na Sokolicy. Przewodnik z którym rozmawiałem, twierdzi, że ma ona około 300 lat.
Latem zeszłego roku miałem przyjemność być na wczasach w Sromowcach Niżnych, leżących u samych stóp Trzech Koron. Nie omieszkałem kupić najbardziej charakterystycznych pocztówek z tego rejonu. Oczywiście z racji zainteresowania bonsai, najbardziej podobały mi się widokówki przedstawiające tę właśnie sosnę rosnącą na Sokolicy. Przewodnik z którym rozmawiałem, twierdzi, że ma ona około 300 lat.
- Załączniki
-
- Sosna z Twojego, Evo obrazka.
- soko1.JPG (47.88 KiB) Przejrzano 5805 razy
-
- Ta sama sosna tylko z innej strony.
- soko2.JPG (39.11 KiB) Przejrzano 5805 razy
-
- ZdjĂŞcie zrobione podczas spÂływu Dunajcem. Cienka strzaÂłka wskazuje sosnĂŞ, a gruba kij flisaka :)
- soko3.jpg (22.67 KiB) Przejrzano 5805 razy
Pozdrawiam
Roman
Roman
Andrzeju do tej pory malowalam glownie akwarelami i ostatnio akrylem, ale mam juz zakupione farby olejne i zamierzam sprobowac.
Fater - nie malowalam jeszcze bonsai, ale kto wie. Maluje glownie pejzaze i kwiaty. Drzewa w moich obrazach zajmuja jednak szczegolne miejsce. Dzieki wszystkim za pochwaly, choc ja tylko zwykla amatorka jestem i jak na razie wiekszosc moich obrazow wisi w moim domu i u znajomych. Dla was wiec zamieszczam tu cos jeszcze.
Fater - nie malowalam jeszcze bonsai, ale kto wie. Maluje glownie pejzaze i kwiaty. Drzewa w moich obrazach zajmuja jednak szczegolne miejsce. Dzieki wszystkim za pochwaly, choc ja tylko zwykla amatorka jestem i jak na razie wiekszosc moich obrazow wisi w moim domu i u znajomych. Dla was wiec zamieszczam tu cos jeszcze.
- Załączniki
-
- Wiosenna wierzba
- wiosenna wierzba.jpg (71.35 KiB) Przejrzano 5761 razy
-
- Magnoliowe drzewa
- Magnoliowe drzewa.jpg (95.25 KiB) Przejrzano 5761 razy
Lepiej mniej wiedziec, niz nic nie wiedziec ;))