Grab
-
- 19
- AdamJonas
- 20
- Imie i nazwisko: Adam C.
- Województwo: dolnośląskie
Nie ulega wątpliwości, że klasa tego drzewka odbiega od klasy drzewek większości z nas
Ja równiez chętnie bym zobaczył kilka wcześniejszych zdjęć z datami
Dziwnie mi tylko wygląda lewa 2ga od dołu gałąĽ. No ale może właśnie przez tą nieidealność wygląda bardziej prawdziwie. Mozesz zamieścić również foto z lewej strony ??
Ja równiez chętnie bym zobaczył kilka wcześniejszych zdjęć z datami
Dziwnie mi tylko wygląda lewa 2ga od dołu gałąĽ. No ale może właśnie przez tą nieidealność wygląda bardziej prawdziwie. Mozesz zamieścić również foto z lewej strony ??
Adam Cieślik
Czesc bardzo dziekuje. :-)
Mam to drzewo od kilku lat,dopiero teraz przesadzilem go do donicy.Powinien sie jeszcze troche zagescic ,przypuszczam ze po 3-4 latach powinien byc perfekt.Co do jego wygladu , mam taka sasade ze staram sie by bonsai wygladal jak drzewo a nie drzewo wygladalo jak bonsai Zobacze moze znajde jakies wczwsniejsze zdjecia
Mam to drzewo od kilku lat,dopiero teraz przesadzilem go do donicy.Powinien sie jeszcze troche zagescic ,przypuszczam ze po 3-4 latach powinien byc perfekt.Co do jego wygladu , mam taka sasade ze staram sie by bonsai wygladal jak drzewo a nie drzewo wygladalo jak bonsai Zobacze moze znajde jakies wczwsniejsze zdjecia
Tak wygladalo to drzewo w 2002 roku po wykopaniu go z ziemi.Do tego czasu roslo kontrolowanie na polu, to znaczy ze co roku bylo przycinane i co dwa lata przesadane calem utrzymania kompakt. bryly korzeniowej.Od 2002 do wczoraj roslo w pojemniku,raz zostalo przesadzone i co roku przycinane.
Druga galaz z lewej moglaby byc przycieta jak sie drzewo zagesci ale ze swoim ksztautem przypomina ksztaut pnia nie razi ona,wyciac mozna zawsze,zobaczyma co pokwze czas. Dzieki za posty.
Roman
Druga galaz z lewej moglaby byc przycieta jak sie drzewo zagesci ale ze swoim ksztautem przypomina ksztaut pnia nie razi ona,wyciac mozna zawsze,zobaczyma co pokwze czas. Dzieki za posty.
Roman
- Załączniki
-
- Buche-2002.jpg (78.22 KiB) Przejrzano 7118 razy
- shishiodoshiMeth.
- 19
- Imie i nazwisko: Artur M.
- Województwo: wielkopolskie
- shishiodoshiMeth.
- 19
- Imie i nazwisko: Artur M.
- Województwo: wielkopolskie