No to może się przedstawimy...
Czesc.
Nazywam sie Roman ,bonsai zajmuje sie od 1991 roku. Moj zyciorys mozecie przeczytac na mojej stronie www.bonasai.de
Mam nadzieje ze z wiekszoscia z Was spotkam sie w Ksiazu .Asystuje JĂźrgenowi przy formowaniu wspanialej sosny.
Zagadajcie mie,to sobie pogadamy.No to do Ksiaza.
Ciao
Nazywam sie Roman ,bonsai zajmuje sie od 1991 roku. Moj zyciorys mozecie przeczytac na mojej stronie www.bonasai.de
Mam nadzieje ze z wiekszoscia z Was spotkam sie w Ksiazu .Asystuje JĂźrgenowi przy formowaniu wspanialej sosny.
Zagadajcie mie,to sobie pogadamy.No to do Ksiaza.
Ciao
Witam.
Kolej na mnie. Urzęduje tu prawie od roku a nie raczyłem się przedstawić :-P Za mocno nie będe się rozpisywał po prawie wszystko jest koło awatara.
Bonsai interesuje się od około 4 lat a tak bardziej to od roku odkąd trafiłem na to fajne forum ( dzięki Kamil )
Mam nadzieje że wspólnymi siłami będziemy rozwijać to forum i nasze umiejętności.
Na zdjęciu poniżej to ja i mój synek Tymon.
Kolej na mnie. Urzęduje tu prawie od roku a nie raczyłem się przedstawić :-P Za mocno nie będe się rozpisywał po prawie wszystko jest koło awatara.
Bonsai interesuje się od około 4 lat a tak bardziej to od roku odkąd trafiłem na to fajne forum ( dzięki Kamil )
Mam nadzieje że wspólnymi siłami będziemy rozwijać to forum i nasze umiejętności.
Na zdjęciu poniżej to ja i mój synek Tymon.
- Załączniki
-
- DSC02923.JPG (51.16 KiB) Przejrzano 12295 razy
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2007, 14:56 przez Tomek, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem nowa i muszę przyznać, że całkiem niedoświadczona w sztuce. Mieszkam w Lublinie, pracuję sobie i kupiłam kilka nasion, chociaż nie wiem co z tego będzie. Myślę że z Waszą pomocą coś wykiełkuje...oby... :-P
Witam.
Jestem Łukasz mieszkam w radomiu.Sztuką bonsai interesuje sie od jakiegos czasu(sama teoria) a dopiero teraz zaczynam na powarznie i tak jak koleżanka wyżej tez zaczynam od nasionek i paru krzaczków typu pomarancza i beniamin.
interesuje sie tez zwierzętami,mam psa,kota,ptaszniki,szczórki i królika.
Oprócz tego troche fotografią.Słucham OLD PUNK ROCKA =:)
POZDRAWIAM WSZYSTKICH :twisted:
Jestem Łukasz mieszkam w radomiu.Sztuką bonsai interesuje sie od jakiegos czasu(sama teoria) a dopiero teraz zaczynam na powarznie i tak jak koleżanka wyżej tez zaczynam od nasionek i paru krzaczków typu pomarancza i beniamin.
interesuje sie tez zwierzętami,mam psa,kota,ptaszniki,szczórki i królika.
Oprócz tego troche fotografią.Słucham OLD PUNK ROCKA =:)
POZDRAWIAM WSZYSTKICH :twisted:
- PiotrMochocki
- 18
- kutny leszek
- 19
- Imie i nazwisko: Leszek
- Województwo: lubelskie
- Kontakt:
Witam wszystkich! Bonsai zajmuję się od momentu ukazania się książki Andrzeja Płochockiego czyli od 1990 r. (błem w wieku wielu obecnych forumowiczów). Jestem członkiem PAB. Szczerze mówiąc dopiero gdy poznałem Włodka i jego ekipę zrozumiałem co to bonsai
Jak się nazywam widać w nick'u ile mam lat i skąd jestem też jest tam napisane. A to ja i mój pupilek "Druid" Jesion wyniosły.
Jak się nazywam widać w nick'u ile mam lat i skąd jestem też jest tam napisane. A to ja i mój pupilek "Druid" Jesion wyniosły.
- Załączniki
-
- 28.JPG (58.01 KiB) Przejrzano 15575 razy
- PiotrMochocki
- 18
No wiec wparuje od razu niczego sie nie bojac :D
Imie: Michal
Miejscowosc: Bialystok wojewodztwo podlaskie (najczystrze w calej Polsce )
Bonsai w praktyce zaczalem sie interesowac tydzien temu...Mam ciocie ktora tez sie interesuje bonsai i kultura chinska i japonska...Zawsze gdy do niej jezdzilem do Warszawy to wieczorem chodzilismy i podlewalismy drzewka :D Mysle ze od niej sie zarazilem tym w teorii.. a teraz postanowilem zaczac w praktyce Teraz nie moge sie doczekac wakacji i wylotu do Niemiec w odwiedziny do cioci :D Interesuje sie ogolem wieloma rzeczami..ale najbardziej to wolontariar, turystyka, terrarystyka no i muzyka. Bonsai oczywiscie nie wymienilem bo jest pierwsze na liscie zainteresowan :D To by bylo na tyle, mam nadzieje ze zabawie tutaj na dluzej i naucze sie czegos Jak to sie mowi dla chcacego nic trudnego.
Pozdrawiam-Gonzio
Imie: Michal
Miejscowosc: Bialystok wojewodztwo podlaskie (najczystrze w calej Polsce )
Bonsai w praktyce zaczalem sie interesowac tydzien temu...Mam ciocie ktora tez sie interesuje bonsai i kultura chinska i japonska...Zawsze gdy do niej jezdzilem do Warszawy to wieczorem chodzilismy i podlewalismy drzewka :D Mysle ze od niej sie zarazilem tym w teorii.. a teraz postanowilem zaczac w praktyce Teraz nie moge sie doczekac wakacji i wylotu do Niemiec w odwiedziny do cioci :D Interesuje sie ogolem wieloma rzeczami..ale najbardziej to wolontariar, turystyka, terrarystyka no i muzyka. Bonsai oczywiscie nie wymienilem bo jest pierwsze na liscie zainteresowan :D To by bylo na tyle, mam nadzieje ze zabawie tutaj na dluzej i naucze sie czegos Jak to sie mowi dla chcacego nic trudnego.
Pozdrawiam-Gonzio
- Załączniki
-
- A to ja:) Moze kiedys mnie zobaczycie i z moim drzewkiem:)
- 18.JPG (11.59 KiB) Przejrzano 15295 razy
Cześć jestem Marcin mam prawie 15 lat jestem z Wiechlic (na południu Lubuskiego) Bonsai interesuję sie od niedawna, wlaśnie staram sie zdobywać pierwsze drzewka. Poza tym interesuje sie np muzyką (ale taką bardziej alternatywną jak np punk, reggae czy ska) Pozdrawiam i zyczę sukcesów w prowadzeniu drzewek bonsai :D
Nie Istnieje Droga ProwadzÂąca Do Pokoju - PokĂłj Jest DrogÂą... / Marcin
- AdamJonas
- 20
- Imie i nazwisko: Adam C.
- Województwo: dolnośląskie
Nazywam się Adam Cieślik ( a nie Jonas jak wielu myśli :-P , nick to nick). Urodziłem się w Raciborzu. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, gdzie przyjechałem, aby studiować architekturę krajobrazu. Aktualnie studiuję informatykę.
Od kiedy pamiętam zawsze lubiłem coś tworzyć, kreować. Bonsai zacząłem interesować się w 2001r, jednak w praktyce dopiero od 2003. Wciągnęło mnie to bez reszty, zastępując niektóre inne hobby, i tak już zostało Ciągle staram się pogłębiać swoją wiedzę oraz umiejętności w tej dziedzinie i mam nadzieję, że kiedyś nabierze to całkiem innego wymiaru.
Od kiedy pamiętam zawsze lubiłem coś tworzyć, kreować. Bonsai zacząłem interesować się w 2001r, jednak w praktyce dopiero od 2003. Wciągnęło mnie to bez reszty, zastępując niektóre inne hobby, i tak już zostało Ciągle staram się pogłębiać swoją wiedzę oraz umiejętności w tej dziedzinie i mam nadzieję, że kiedyś nabierze to całkiem innego wymiaru.
- Załączniki
-
- To ja:) Do zobaczenia na wystawach;)
- A1.JPG (67.08 KiB) Przejrzano 15142 razy
Adam Cieślik