Specyficzne drzewo
-
- 19
Specyficzne drzewo
Szukam drzewa, ktore:
1) Jest indoor, czyli z tropiku/subtropiku albo inne, ktore lubi cieplo i mozna trzymac w domu
2) LUBI CIEMNOSC, NIE LUBI DUZEGO SLONCA
3) Jest lisciaste;p.
Chodzi o gatunek!
1) Jest indoor, czyli z tropiku/subtropiku albo inne, ktore lubi cieplo i mozna trzymac w domu
2) LUBI CIEMNOSC, NIE LUBI DUZEGO SLONCA
3) Jest lisciaste;p.
Chodzi o gatunek!
Adrian
- PiotrMochocki
- 19
1.A czy wdziałeś kiedyś indoor iglaste?
2.Lubi ciepło-hmm wydaje mi sie ze do końca nie ma takiego bo przydała by sie opcja zimowania,a wiadomo ze musi byc spadek temperatury.
Ja bym polecił fikusa dobrze znosi silne,amatorskie ciecia,szybko goja mu sie rany,i nie ma jakiś zbytnio wygórowanych wymagań co do hodowli,prucz troski

2.Lubi ciepło-hmm wydaje mi sie ze do końca nie ma takiego bo przydała by sie opcja zimowania,a wiadomo ze musi byc spadek temperatury.
Ja bym polecił fikusa dobrze znosi silne,amatorskie ciecia,szybko goja mu sie rany,i nie ma jakiś zbytnio wygórowanych wymagań co do hodowli,prucz troski

----Co Cię nie zabije,to Cie wzmocni----Pozdrawiam Piotr Mochocki
Bonsaiœci ca³ego œwiata ³¹czcie siê 
Pozdrawiam!
Robert Kotyra

Pozdrawiam!
Robert Kotyra
- AnnaDorota
- wspieram forum (brąz)
- 20
Będzie rósł w mieszkaniu, są odmiany do mieszkań i do ogrodu. Te, które kupisz w kwiaciarni na 80 % sa do mieszkań (sa takie które mają biało, żółto, kremowo zielone liście). Kiedys uprawiałem bluszcza ogrodowego w donicy na balkonie ale w pewną zimą a właściwie po zimie "padł", natomiast w gruncie zimuje dobrze, czasem to co nad śniegiem przemarznie ale potem odbija.
BogdanG