klon z allegro
- Pit
- 20
- Imie i nazwisko: Piotr S.
- Województwo: świętokrzyskie
klon z allegro
znalazłem ciekawa propozycję (nie jest to moja aukcja) dla chętnych na klona i nie mających warunków aby pozyskac takie samodzielnie.
Co prawda to tylko klon zwyczajny ale nadaje sie doskonale i jest superwytrzymały. (taki jest na moim nicku).
Kupowałem kiedys takie sadzonki na allegro, o tej porze przyjmuja się w 100%.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72134589
Co prawda to tylko klon zwyczajny ale nadaje sie doskonale i jest superwytrzymały. (taki jest na moim nicku).
Kupowałem kiedys takie sadzonki na allegro, o tej porze przyjmuja się w 100%.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=72134589
Piotr
- AnnaDorota
- wspieram forum (brąz)
- 20
A w komentarzach z 28 listopada ludzie cieszą się ze siewki doszły ładnie zapakowane... Wyjaśniam o co mi chodzi: wiedzą, że siewki mogą zamarznąć w drodze, ale nie kojarzą tego z koniecznością posadzenia nabytej rośliny... w śnieg?
Czemu ludzie nie wyciągają najprostszych wniosków z tego co widzą? Często widuja u znajomych czy rodziny drzewa parkowe czy leśne w doniczkach na oknie? Bo przecież jak wiadomo wszyscy trzymamy w domach dęby jabłonki lipy choinki wszelkiego rodzaju... no to czemu klonu nie trzymać w domu... Tak jak wiedzą ze dzrzewa na jesień gubią liście - i zero wniosków z tego faktu?
ADMIN: No i przenoszę do Pogawędki...
Czemu ludzie nie wyciągają najprostszych wniosków z tego co widzą? Często widuja u znajomych czy rodziny drzewa parkowe czy leśne w doniczkach na oknie? Bo przecież jak wiadomo wszyscy trzymamy w domach dęby jabłonki lipy choinki wszelkiego rodzaju... no to czemu klonu nie trzymać w domu... Tak jak wiedzą ze dzrzewa na jesień gubią liście - i zero wniosków z tego faktu?
ADMIN: No i przenoszę do Pogawędki...
Anna Dorota
- AnnaDorota
- wspieram forum (brąz)
- 20
- Pit
- 20
- Imie i nazwisko: Piotr S.
- Województwo: świętokrzyskie
nie rozumiem do czego zmierzacie, opakowanie takich siewek o tej porze roku polega na tym aby się nie złamały, taka zima im nie grozna, to własnie teraz jest jedyny moment, kiedy mozna kupić wysyłkowo takie siewki a po ortzymaniu przesyłki trzeba je zakopać w ogrodzie ! (to dla tych, którzy myslą inaczej).
Sam kupowałem nie raz o tej porze roku sadzonki klonów ozdobnych, róznych gatunków i różne wielkości (od 15 do 80cm) i zawsze w 100% przyjmują się.
Sam kupowałem nie raz o tej porze roku sadzonki klonów ozdobnych, róznych gatunków i różne wielkości (od 15 do 80cm) i zawsze w 100% przyjmują się.
Piotr